Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Νόβακ Τζόκοβιτς, με τον Σέρβο να περπατά πλέον χωρίς πατερίτσες, ακολουθώντας μια ειδική θεραπεία στο Βελιγράδι. Ο Σέρβος, ο οποίος υπέστη ρήξη μηνίσκου στο δεξί γόνατο στο Roland Garros, υπεβλήθη σε πετυχημένη επέμβαση στο Παρίσι με το χρόνο αποκατάστασης να είναι στις 3 εβδομάδες. 

Αυτό σημαίνει ότι αναμένεται να χάσει το Wimbledon, ωστόσο ο Νο3 του κόσμου κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Informer, ο Τζόκοβιτς επέλεξε μια ταχεία θεραπεία στο Κέντρο Υπερβαρικής Ιατρικής στο Βελιγράδι, όπου βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης. 

Ο Σέρβος περπατούσε χωρίς δυσκολίες, κουτσαίνοντας ελαφρά, αλλά δεν χρειάζεται πλέον πατερίτσες. Έφτασε στην κλινική στις 08:30 το πρωί και η θεραπεία είχε διάρκεια 70 λεπτά. Στη συνέχεια συνοδευόμενος από τη σύζυγό του αποχώρησε από την κλινική. 

Αν τα πράγματα συνεχίσουν να εξελίσσονται έτσι για τον Τζόκοβιτς, είναι πολύ πιθανό να τον δούμε να αγωνίζεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, οι οποίοι ξεκινούν σε 40 ημέρες. 



tennis24.gr