Λίγα λεπτά πριν το δικαστήριο αποφάσισε να αφεθεί ελεύθερος μέχρι την έκδοση απόφασης σε δεύτερο βαθμό αφού πρώτα τον καταδίκασε σε κάθειρξη οκτώ ετών για δύο απόπειρες βιασμού.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για μία απόπειρα βιασμού το 2010 στο καμαρίνι του στο θέατρο Μουσούρη και μία ακόμα το 2014 στο αυτοκίνητο του στο Παλαιό Ψυχικό. Και στις δύο περιπτώσεις οι καταγγέλλουσες ήταν νεαρές ηθοποιοί που είχαν πάει να τον συναντήσουν για επαγγελματικούς λόγους.

Αντίθετα, το δικαστήριο αποφάσισε να τον αθωώσει ομόφωνα για τη βαρύτερη κατηγορία που αντιμετώπιζε αυτού του βιασμού κατ´ εξακολούθηση.

Την απόφαση του δικαστηρίου παρακολούθησαν συγκινημένες οι καταγγέλλουσες καθώς και γνωστοί ηθοποιοί όπως η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Λένα Δροσάκη που καθ´ολή τη διάρκεια της δίκης τις συμπαραστέκονταν.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος ψύχραιμος άκουσε τις αποφάσεις δικαστών και ενόρκων, οι οποίες ήταν απόλυτα σύμφωνες με τις προτάσεις της εισαγγελέως της έδρας, αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την έκδοση της απόφασης σε δεύτερο βαθμό με τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης μία φορά το μήνα στο ΑΤ της περιοχής του.megatv.com