«Δεν θέλω καμία σχέση με τον χώρο της υποκριτικής, ούτε από έξω δεν θέλω να περάσω. Με πειράζει που με λένε βιαστή. Κατηγορούμαι για πράγματα που πάντα σιχαινόμουν, δεν είμαι ανώμαλος ούτε βιαστής. Δεν έχω βιάσει ποτέ καμία γυναίκα. Δεν έχω φερθεί άσχημα σε γυναίκα. Δεν έχουν συμβεί όσα μου καταλογίζουν. Έχω διαλυθεί ψυχικά και σωματικά η υγεία μου έχει κλονιστεί. Με τη δεύτερη καταγγέλλουσα υπήρχε φλερτ, ότι έγινε το θέλαμε και οι δύο μας. Δεν υπήρξε εξαναγκασμός», δήλωσε μεταξύ άλλων στην απολογία του ο ηθοποιός.

Μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» ο συνήγορος του ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ανέφερε πως στη δίκη υπήρξαν ηθοποιοί που διέψευσαν όσα κατήγγειλε η πρώτη καταγγέλλουσα.

«Εάν το δικαστήριο μετά από 10 μήνες, όπου εξετάστηκαν τουλάχιστον 45 μάρτυρες και είχαν τη δυνατότητα να διατυπώσουν τα επιχειρήματά τους, σταθεί μόνο στο κίνητρο των τριών γυναικών, τότε ειλικρινά θλίβομαι σαν δικηγόρος», δήλωσε αρχικά.

«Υπάρχουν τόσοι αυτόπτοι μάρτυρες που διέψευσαν ιδιαίτερα όλα τα επιχειρήματα της πρώτης κατηγορούμενης, ότι δήθεν βιάστηκε στο θέατρο Ήβη και στα γραφεία μίας εταιρείας παραγωγής θεατρικών παραστάσεων. Εάν το δικαστήριο μείνει στο κίνητρο μόνο τότε μεταβάλλεται σε εκπομπή. Χάνει το θεσμικό του χαρακτήρα και γίνεται καφενείο».

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, και οι τρεις καταγγελούσες επεδίωκαν να συνεργαστούν με τον ηθοποιό. «Ένα κίνητρο είναι ο φθόνος, επειδή διαψεύστηκαν οι ελπίδες τους για συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη», δήλωσε.

«Έχετε δει όλοι το #MeToo. Όλοι το αγκαλιάζουν, όλοι είμαστε δίπλα σε μία γυναίκα ή άντρα που μπορεί να είναι θύμα κακοποίησης. Από εκεί και πέρα οι καταγγελίες αυτές πρέπει να γίνονται γρήγορα, αυτή είναι η συμβουλή που δίνω, γιατί μετά από 10 χρόνια όλα ξεθωριάζουν και το μόνο που μένει είναι ο λόγος του και ο λόγος της».

«Έχουν γίνει δεκάδες καταγγελίες για ηθοποιούς. Όταν διαπιστώθηκε ότι οι καταγγελίες ήταν πλημμεληματικού χαρακτήρα, από εκεί βρέθηκαν «εθελόντριες» και περιέγραψαν πράξεις που είχαν χαρακτηριστικά κακουργήματος. Κάποιοι έχουν κάνει το #MeToo επάγγελμα, ζουν από αυτό», δήλωσε.megatv.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER