Η απολογία του ήταν σύντομη, συγκεκριμένα διάβασε ένα κείμενο, και αυτή την ώρα οι δικηγόροι του καταθέτουν έγγραφα.

Σύμφωνα με αυτά τα έγγραφα, αναφέρεται ότι ένας από τους συνηγόρους των καταγγελλουσών του ηθοποιού, έχει συστήσει εταιρεία εκπροσώπησης καλλιτεχνών με τον αδερφό της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους με έδρα την οδό Σόλωνος. Μέσα στην εν λόγω εταιρεία υπάρχουν πολλά ονόματα καλλιτεχνών που εκπροσωπούνται από αυτήν.

Η πλευρά του Πέτρου Φιλιππίδη θεωρεί πως υπάρχει ένα «οργανωμένο σχέδιο» εναντίον του ηθοποιού, τα οποία μάλιστα όπως ο ίδιος ανέφερε στην απολογία του την Δευτέρα, «υπάρχει οργανωμένο σχέδιο εναντίον του εκ μέρους των τριών γυναικών που τον έχουν καταγγείλει το οποίο «κατευθύνεται από έναν δικηγόρο-μάνατζερ».

Την Δευτέρα αυτά τα έγγραφα δεν υπήρχαν ωστόσο σήμερα οι δικηγόροι του Πέτρου Φιλιππίδη κατέθεσαν τα έγγραφα που αναφέρουν το όνομα της εταιρείας και πότε συστάθηκε.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

Η εν λόγω εταιρεία όπως κατέθεσε η πλευρά του ηθοποιού, εκπροσωπεί πλήθος καλλιτεχνών, ηθοποιών, σκηνοθετών, ενός πολύ γνωστού συγγραφέα, μουσικών ακόμα και παρουσιαστών.

Πέτρος Φιλιππίδης: Ο δικηγόρος της πρώτης καταγγέλλουσας μηνύει τον ηθοποιό για συκοφαντική δυσφήμιση

Άνω κάτω η ακροαματική διαδικασία σήμερα Παρασκευή, τη  στιγμή που το δικαστήριο έχει διακόψει τη συνεδρίασή του.

Τα έγγραφα που κατέθεσε η πλευρά του Πέτρου Φιλιππίδη, αφορούν στον δικηγόρο της πρώτης καταγγέλλουσας, Αλέξανδρο Μίντζια.

Ο κ. Μίντζιας ζήτησε να διακόψει το δικαστήριο καθώς ήθελε να καταθέσει μήνυση εις βάρος του ηθοποιού για όσα τον κατηγορεί η πλευρά του, αναφορικά με την εταιρεία που έχει συστήσει μαζί με τον αδερφό της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος που ενημερώθηκε για την εξέλιξη από τους δημοσιογράφους, καθώς ο ίδιος μόλις είχε φτάσει στο δικαστήριο, ανέφερε πως και η πλευρά του ηθοποιού θα απαντήσει στη μήνυση του κ. Μίντζια.megatv.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER