Ο Πηλέας έδειξε ανακουφισμένος που η άστοχη εκτέλεσή του από το σημείο του πέναλτι δεν «κόστισε» τελικά στον Πανσερραϊκό στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Δίχτυα στο σημερινό (28/9) 3-2 του Πανσερραϊκού επί του ΠΑΣ Γιάννινα βρήκε ο Πηλέας, καθώς άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, Ο Κύπριος μπακ-χαφ αστόχησε στο δεύτερο μισό από τα 11 βήματα, όμως αυτό δεν «κόστισε» στην ομάδα του και μετά τη λήξη της αναμέτρησης σχολίασε στη NOVA πως
«έδωσα το προβάδισμα στην ομάδα με το πρώτο πέναλτι. Εχασα το δεύτερο, τους είπα ότι θα τους πάρω γλυκά στην προπόνηση. Ηταν μία πολύ σημαντική νίκη, την αξίζαμε, κυριαρχούσαμε σε όλη τη διάρκεια. Κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι, μπαίνουμε πάντα για τους τρεις πόντους και συνεχίζουμε για το δύσκολο παιχνίδι με τον Βόλο», σχολίασε αρχικά.

Και συνέχισε. «Είμαστε σταθερή ομάδα, δουλεύουμε σκληρά στην προπόνηση και αυτό βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Συνεχίζουμε σταθερά και ταπεινά για τα επόμενα παιχνίδια. Πέρσι πάλευα για το πρωτάθλημα (σ.σ αγωνίζονταν στον Αρη Λεμεσού όπου κατέκτησε τον τίτλο), εδώ είναι άλλοι στόχοι. Εμείς όμως σαν ομάδα μπαίνουμε για να κερδίζουμε τους τρεις πόντους. Κοιτάμε όλους στα μάτια και προχωράμε».



gazzeta.gr