Ο Σκότι Πίπεν σε πρόσφατο Podcast έκανε αναφορά στον Μάικλ Τζόρνταν και τα χρόνια προτού γίνουν συμπαίκτες στους Σικάγο Μπουλς κάνοντας λόγο για έναν… απαίσιο παίκτη.

Τα όσα ειπώθηκαν στην σειρά του Last Dance είχαν… πυροδοτήσει την ένταση του Σκότι Πίπεν και εκείνος δεν παρέλειπε συχνά πυκνά να αναφερθεί στον άλλοτε συμπαίκτη του Μάικλ Τζόρνταν. Κάτι που έκανε και στο πρόσφατο podcast “Gimme the Hot Sauce!”.

Και πραγματικά όσα ο ίδιος είπε για τον MJ μόνο «καυτά» μπορούν να χαρακτηριστούν. Οι Μπουλς των 90’s με τους Πίπεν και Τζόρνταν να πρωταγωνιστούν και να φορούν 6 δαχτυλίδια πιθανότατα να μην είχαν φτάσει ποτέ σε αυτό το σημείο χωρίς το δίδυμο. Άλλωστε ο Τζόρνταν έχει κάνει λόγο αρκετές φορές για το ότι η φήμη του δεν θα ήταν ίδια δίχως τον συμπαίκτη του.

Παρόλα αυτά, ο Πίπεν μέσω συζήτησης για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς που απασχόλησε με τις δηλώσεις του περί απόσυρσης ξεκίνησε νέο κύκλο «επίθεσης» στον Τζόρνταν.

«Ο ΛεΜπρόν είναι πολύ μεγαλύτερος τώρα και δέχεται πολλές κριτικές. Δεν υπήρξε ποτέ shotmaker. Ποτέ δεν ήταν ο τύπος που θα έπαιρνε το τελευταίο σουτ. Ποτέ δεν ήταν σπουδαίος σε αυτό. Το είπα αυτό πριν από πολλά χρόνια και δέχτηκα.. πυρά. Θα είναι ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών από άποψη στατιστικής. Οπότε τον κάνει αυτό τον καλύτερο παίκτη που πέρασε ποτέ από το μπάσκετ; Θα το αφήσω αυτό για συζήτηση… Γιατί το άθλημα είναι ομαδικό και ένας παίκτης δεν μπορεί να το κάνει μόνος του!» είπε αρχικά και συνέχισε….

«Έχω δει τον Μάικλ Τζόρνταν πριν γίνω μέλος των Μπουλς. Και εσείς τον είδατε. Ήταν ένας απαίσιος παίκτης. Άθλιος να παίξεις μαζί του. Ήταν όλο του το παιχνίδι σε καταστάσεις ένας εναντίον ενός, το σουτ του ήταν κακό και από το πουθενά, γινόμαστε μία ομάδα και ξεκινήσαμε να κερδίζουμε… Όλοι ξέχασαν ποιος ήταν ο MJ!».

Ο Πίπεν έγινε παίκτης των Μπουλς το 1986-87, όμως ο Τζόρνταν την προηγούμενη σεζόν είχε ολοκληρώσει με τη στατιστική του να γράφει 37.1 πόντους (τους περισσότερους σε μία χρονιά στην καριέρα του) με 5.2 ριμπάουντ και 4.6 ασίστ.

gazzeta.gr