Ο Γκουστάβο Πογιέτ παρουσιάστηκε στις τηλεοπτικές του δηλώσεις ιδιαίτερα ευχαριστημένος με το 1-0 της Ελλάδας στη Βόρεια Ιρλανδία.

Ο Πογιέτ είπε στη NOVA για:

Τη νίκη και τη συνέχεια: Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Είδαμε πως μπορούμε να νικάμε. Είχαμε καλύτερες ευκαιρίες από τη Βόρεια Ιρλανδία. Ναι ήταν θέμα προσωπικότητας. Μία νίκη προσωπικότητας. Ξέραμε πως θα πρέπει να αποδώσουμε. Το σημαντικό είναι οι βαθμοί. Πρέπει να δουν τα αγόρια το ματς με τον Κόσοβο ως άντρες. Πρέπει να πάρω καλές αποφάσεις για τους παίκτες που θα παίξουν (με Κόσοβο). Είναι θέμα καλών αποφάσεων.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Πογιέτ επισήμανε μεταξύ άλλων για:

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

Το διπλό με Βόρεια Ιρλανδία: Μου άρεσε το πώς πετύχαμε τη νίκη. Όλοι ξέρουν την ποιότητα των παικτών μας και το είδος του παιχνιδιού μας και αυτό φάνηκε και το γκολ μας. Η ομάδα υπέφερε υπό την έννοια της προσπάθειας. Είμαι περήφανος για τους παίκτες. Ελπίζω να μην μείνουμε σε αυτή τη νίκη.

Το ότι ο αντίπαλος είχε παραπάνω ευκαιρίες σύμφωνα με τον προπονητή της Βόρειας Ιρλανδίας: Περισσότερες ευκαιρίες δεν είχε ο αντίπαλος. Υπήρξε μία ποιοτική στιγμή απόψε, η στιγμή του γκολ. Με το Κόσοβο θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι και πρέπει να πάρουμε πολύ καλές αποφάσεις.

Τη συνέχεια: Το πολύ σημαντικό είναι πως τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα. Κρατάμε αυτό που έχουμε και αυτό που είδαμε απόψε. Για εμάς το ποδόσφαιρο είναι σκληρό. Ήταν μία εξαιρετική βραδιά για εμάς.gazzeta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER