Η Τσέλσι έχει λάβει γραπτή προσφορά από τη Λυών για τον διεθνή παίκτη των ΗΠΑ Κρίστιαν Πούλισικ ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Μπορεί η Μίλαν να εντείνει τις προσπάθειές της για να κάνει δικό της τον Κρίστιαν Πούλισικ, ωστόσο η αρχική της πρόταση ύψους 14 εκατομμυρίων ευρώ δεν… συγκίνησε την Τσέλσι.

Μάλιστα τώρα -σύμφωνα με το Athletic- αντιμετωπίζει έντονο ανταγωνισμό από τη Λυών, η οποία έκανε τη δεύτερη προσφορά της για τον Αμερικανό διεθνή. Η προσφορά της Λυών ανέρχεται σε 25 εκατ. ευρώ συν μια σημαντική ρήτρα πώλησης, η οποία βρίσκεται ακόμη υπό διαπραγμάτευση.

Η πρόταση είναι σε ένα επίπεδο που η Τσέλσι θα δελεαζόταν και δεν είναι διατεθειμένη να τον αφήσει να φύγει για λιγότερα. Οι «Μπλε» έχουν πολύ καλή σχέση με τους Λιονέ από την πρόσληψη του Μάλο Γκουστό τον Ιανουάριο και είναι λάτρης του πρότζεκτ του Αμερικανού ιδιοκτήτη Τζον Τέξτορ.

Ο Πούλισικ, ο οποίος έχει φορέσει 60 φορές τη φανέλα των ΗΠΑ, εντάχθηκε στην Τσέλσι από την Μπορούσια Ντόρτμουντ τον Ιανουάριο του 2019, κι έχει πετύχει 26 γκολ σε 145 συμμετοχές.gazzeta.gr