Ο πρόεδρος της επιτροπής διοργανώσεων της ΕΠΟ, Άγγελος Δανιήλ αναφέρθηκε στον τελικό Κυπέλλου επισημαίνοντας πως σε άδειο γήπεδο δεν υπάρχει γιορτή, ενώ τόνισε πως θα πρέπει να επιλέγεται από την αρχή η έδρα του τελικού και να υπάρχουν και σχετικές ρήτρες.

Μετά το πρωτάθλημα η ΑΕΚ κατέκτησε και το Κύπελλο επικρατώντας στον τελικό του ΠΑΟΚ με 2-0 σε έναν αγώνα που μόνο γιορτή δεν ήταν. Και δεν ήταν γιατί διεξήχθη σε άδειες εξέδρες. Σε αυτό στάθηκε και ο πρόεδρος της επιτροπής διοργανώσεων της ΕΠΟ, Άγγλος Δανιήλ, ο οποίος μιλώντας στο Metropolis 95.5 γανέφερε αρχικά: «Όταν σε ένα γήπεδο δεν υπάρχει κόσμος δεν είναι γιορτή. Δυστυχώς κάποιοι δεν θέλουν κόσμο. Έγινε με 700 αστυνομικούς, τι να πούμε… Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο…».

Για το ποιος διοργάνωσε τον τελικό: «Με συγχωρείτε. Κανένας Δήμος Βόλου δεν διοργάνωσε τον αγώνα. Αν δείτε την προκύρηξη θα καταλάβετε τι λέει η σχετική παράγραφος. Διοργανώτρια είναι η ΕΠΟ και το γήπεδο που επιλέγει είναι στη διάθεση της διοργανώτριας. Είναι πολλά, για να μην κάποιοι βγαίνουν ήρωες, η Ομοσπονδία δεν θέλει να μπει σε άλλες διαδικασίες. Αρα οι φανφάρες και οι μεγάλες δηλώσεις είναι περιττές.

Η λύση είναι να επιλέγεται το γήπεδο από την αρχή και να υπάρχει έγγραφη συμφωνία με ρήτρες των δύο πλευρών και της διοργανώτριας και όλοι να ξέρουν που θα διεξαχθεί ο τελικός. Η Αστυνομία θα επεμβαίνει σαν τρίτη. Για διπλό τελικό το λέμε εύκολα για να αποφύγουμε τις ευθύνες. Δεν θα μπορούμε να κάνουμε απονομή, θα υπάρχουν άλλα προβλήματα.»

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

BETSHOP - NOVIBET - PAMESTOIXIMA



gazzeta.gr