Την επιθυμία της Παρτίζαν να κρατήσει τον Ματίας Λεσόρ το περσινό καλοκαίρι εξέφρασε ο Οστόγια Μιχαΐλοβιτς, κάτι που όμως ήταν αδύνατο με βάση την πρόταση του Παναθηναϊκού.

Σε συνέντευξή του ο Πρόεδρος της Παρτίζαν, Οστόγια Μιχαΐλοβιτς μίλησε για την προσφορά του Παναθηναϊκού στον Ματίας Λεσόρ, που ξεπερνούσε κατά πολύ τα όσα μπορούσαν να του προσφέρουν οι Σέρβοι.

Η Παρτίζαν ήθελε πολύ να τον κρατήσει, αλλά σύμφωνα με τον Μιχαΐλοβιτς και τα όσα είπε στο «Telcast», ο Παναθηναϊκός έδωσε τριπλάσια χρήματα.

Οι δηλώσεις του Μιχαΐλοβιτς

«Ο Ματίας Λεσόρ και ο Ιωάννης Παπαπέτρου είναι πρωταθλητές EuroLeague και ο Ντάντε Έξουμ παίζει τελικούς στο ΝΒΑ. Μπορώ να αναφέρω πέντε παίκτες που φέτος παίρνουν πέντε φορές πάνω τα χρήματα, σε σχέση με την περσινή σεζόν. Αυτό σημαίνει ότι το σύστημά μας δουλεύει καλά. Επίσης, είναι γεγονός ότι δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε τον Λεσόρ, γιατί ο Παναθηναϊκός του έδωσε τα τριπλάσια χρήματα από εμάς. Η στρατηγική μας ήταν να φέρουμε δύο παίκτες σε αυτή τη θέση. Ενδεχομένως να ήταν λάθος απόφαση».



gazzeta.gr