Η Παρτίζαν φουλάρει για τα play-offs της EuroLeague και ο πρόεδρος του κλαμπ, Οστόγια Μιχαήλοβις εξήγησε ότι οι οπαδοί των «ασπρόμαυρων» θα γέμιζαν τη Humska, το γήπεδο που χρησιμοποιεί η ποδοσφαιρική ομάδα και χωράει 33.000 κόσμο!

Η Παρτίζαν διεκδικεί με αξιώσεις την πρόκριση στα play-offs της EuroLeague, συνεχίζοντας από την έβδομη θέση της κατάταξης με ρεκόρ 16-13, έχοντας πλέον τα τέσσερα από τα πέντε ματς που απομένουν για τη λήξη της regular season στο Βελιγράδι.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του κλαμπ, Οστόγια Μιχαήλοβιτς αναφέρθηκε στο τεράστιο ενδιαφέρον των οπαδών και την προοπτική συμμετοχής στα προημιτελικά: «Τις προάλλες μίλησα με έναν άνθρωπο της EuroLeague και τον ρώτησα χαριτολογώντας αν μπορούμε να παίξουμε σε εξωτερικό χώρο σε περίπτωση που τελικά προκριθούμε στα play-offs. Μου ήλθε στο μυαλό να μεταφέρουμε το παρκέ της Stark Arena στο γήπεδο της Humska και να παίξουμε εκεί στα προημιτελικά. Είμαι σίγουρος ότι θα το γεμίζαμε και αυτό! Φυσικά κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί αλλά το ενδιαφέρουν του κόσμου είναι τεράστιο».

gazzeta.gr