Πρωινή προπόνηση με συνδυαστικές ασκήσεις για ενδυνάμωση και σωστή ισορροπία αλλά και ασκήσεις με κυρίαρχο ρεπερτόριο την κυκλοφορία σε μικρό χώρο είχε το πρόγραμμα της Δευτέρας στον Ολυμπιακό. ΑΥΣΤΡΙΑ – ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Ημέρα Νο12 στην Αυστρία για τον Ολυμπιακό και 2 ημέρες πριν από το τελευταίο του χρονικά φιλικό στο Κεμάτεν με τη Σαμπάχ (19 Ιουλίου και ώρα 13.00).

Το Gazzetta βρίσκεται στην Αυστρία με την υποστήριξη της Novibet.

Στον Ολυμπιακό οι ρυθμοί της προετοιμασίας παραμένουν υψηλοί ενώ και η θερμοκρασία στην Αυστρία παραμένει σε αρκετά υψηλά επίπεδα (υπάρχουν κάποιες στιγμές δροσιάς μέσα στην ημέρα αλλά γενικά η θερμοκρασία δεν έχει πέσει για τα καλά). Το πρωί της Δευτέρας συνεχίστηκε η προετοιμασία των Πειραιωτών με τους 25 της αποστολής.

Αρχικά με ασκήσεις στο γυμναστήριο με το επιτελείο του Μαρτίνεθ να εξηγεί διεξοδικά το τι ζητά. Οι ασκήσεις ήταν κυρίως για ενδυνάμωση και σωστή ισορροπία. Στη συνέχεια οι παίκτες του Ολυμπιακού έπιασαν μπάλα. Και αυτό για να κάνουν ασκήσεις για το σωστό πάσινγκ γκέιμ σε μικρούς χώρους. Υπήρξε και άσκηση με 2 υποοδομάδες (μπλε και κόκκινους) με τρεις μπαλαντέρ που άλλαζαν. Άσκηση για πάσα με μία υπό πίεση και μετά τελείωματα.

Ο Ινμπόμ Χουάνγκ ήταν ο μόνος που δούλεψε με χωριστό πρόγραμμα και την πρέπουσα θεραπεία για το θέμα της μέσης του. Για τον Κορεάτη ήταν η τρίτη σερί προπόνηση που δουλεύει ατομικά ενώ ο Βρουσάι μπήκε με την ομάδα κανονικά.

gazzeta.gr