Οι Ινμπόμ και Βρουσάι μετείχαν μόνο στο πρώτο μέρος του προπονητικού προγράμματος της Κυριακής που έγινε και αυτό κάτω από υψηλές θερμοκρασίες. ΑΥΣΤΡΙΑ – ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Ο Κορεάτης διεθνής και ο Βρουσάι ήταν οι δύο απόντες από το προπονητικό πρόγραμμα της Κυριακής με την ομάδα του Ολυμπιακού να δουλεύει ξανά κάτω από υψηλές θερμοκρασίες.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Αυστρία με την υποστήριξη της Novibet.

Πρωί Κυριακής και η ζέστη καλά κρατεί στην Αυστρία. Για την ακρίβεια και στην Αυστρία. Με αυτές τις συνθήκες αλλά στα εξαιρετικά γήπεδα του προπονητικού του Μιλς / Βόντερς οι παίκτες του Ολυμπιακού προπονήθηκαν αρχικά χωρίς μπάλα – και αφού πριν υπήρξε ξανά ομιλία του Μαρτίνεθ – και μετά με ασκήσεις με μπάλα κυρίως για κυκλοφορία σε συγκεκριμένο χώρο αλλά και με έναν συγκεκριμένο αριθμό μεταβιβάσεων. Συνδυαστικές ασκήσεις δηλαδή για κυκλοφορία αλλά και τελειώματα σε μικρά τέρματα. Υπήρξε και σχετική άσκηση κυκλοφορίας με πίεση με 2 υποομάδες και 4 μπαλαντέρ που εναλάσσονταν.

Οι Ινμπόμ Χουάνγκ και Βρουσάι ενώ αρχικά ‘μπήκαν’ με την ομάδα μετά συνέχισαν με ξεχωριστό πρόγραμμα. Αυτό γίνεται ανάλογα με την επιβάρυνση ή το όποιο θέμα του κάθε παίκτη αλλά και τις μετρήσεις του. Γενικά το επιτελείο του Ολυμπιακού θέλει να είναι προσεκτικό με όλους τους παίκτες και ειδικά με πολύτιμους ποδοσφαιριστές όπως ο Ινμπόμ.

gazzeta.gr