Έντονα παράπονα από τη διαιτησία του clasico έχουν στην Μπαρτσελόνα με τους «μπλαουγκράνα» να «φωνάζουν» κυρίως για την επίμαχη φάση στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου θεωρώντας ότι η μπάλα πέρασε ξεκάθαρα τη γραμμή πριν την απομακρύνει ο Λούνιν.

Δραματικό ήταν το μεγάλο clasico της Κυριακής στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Η Μπαρτσελόνα προηγήθηκε δύο φορές μέσα στη Μαδρίτη ωστόσο η Ρεάλ κατάφερε να φέρει «τούμπα» το παιχνίδι και να επικρατήσει με γκολ του Τζουντ Μπέλινγκχαμ στις καθυστερήσεις.

Στο στρατόπεδο της Μπαρτσελόνα «φωνάζουν» για τη διαιτησία της αναμέτρησης με τους «μπλαουγκράνα» να έχουν έντονα παράπονα κυρίως για μια φάση στο τέλος του πρώτου μέρους, όταν ο Γιαμάλ βρήκε την μπάλα και ο Λούνιν την απομάκρυνε πάνω στη γραμμή.

Στην Μπαρτσελόνα κάνουν λόγο για ξεκάθαρο γκολ και ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή του Ουκρανού τερματοφύλακα. Στην La Liga δεν υπάρχει goal line technology και τα πλάνα του VAR δεν ήταν ικανά για να βγει το συμπέρασμα με τον διαιτητή να ακολουθεί το πρωτόκολλο και να εμμένει στην αρχική του απόφαση. Στη Βαρκελώνη ωστόσο βρήκαν περισσότερα πλάνα και όπως φαίνεται, η μπάλα ίσως και να πέρασε όντως την τελική γραμμή.

Κανείς βέβαια δεν μπορεί να είναι σίγουρος καθώς η οπτική γωνία διαφέρει και όπως έχει αποδειχθεί στο παρελθόν πολλές φορές το μάτι μπορεί να ξεγελαστεί…

gazzeta.gr