Όπως μετέδωσε το Athletic, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει συμφωνήσει με τον Αλφόνσο Ντέιβις και τον έχει πείσει να μην ανανεώσει με την Μπάγερν Μονάχου, προκειμένου να τον κάνει δικό της το καλοκαίρι.

Η ευτυχής κατάληξη του… σίριαλ του Κιλιάν Μπαπέ παραμένει προτεραιότητα για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό ωστόσο, δεν σημαίνει πως οι Μερένγκες δεν ασχολούνται και με άλλες περιπτώσεις παικτών για την επόμενή τους ημέρα.

Στην κορυφή αυτών βρίσκεται ο Αλφόνσο Ντέιβις της Μπάγερν Μονάχου. Όπως μετέδωσε το Athletic, οι Μαδριλένοι πλέον έχουν «κλείσει» εντελώς τη συμφωνία τους με τον Καναδό αριστερό μπακ. Τα έχουν βρει σε όλα μαζί του, μετά από συνάντησή τους μέσα στον Φλεβάρη, και επί της ουσίας τον έχουν πείσει να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Βαυαρούς.

Αυτό λήγει το καλοκαίρι του 2025, ωστόσο η Ρεάλ είναι έτοιμη να… πατήσει στην ανάγκη της Μπάγερν να μη χάσει έναν τέτοιον παίκτη δωρεάν και να την «αναγκάσει» να της τον πουλήσει για μια τιμή χαμηλότερη της πραγματικής του αξίας τον ερχόμενο Ιούνιο.

Φυσικά, οι Γερμανοί είναι αυτοί που θα πρέπει να πουν το τελικό «ναι», ωστόσο η Ρεάλ βρίσκεται σε θέση ισχύος αυτή τη στιγμή και στις αρχές του καλοκαιριού αναμένεται να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για να τελειώσει τη μεταγραφή του Ντέιβις.





gazzeta.gr