Σύμφωνα με πληροφορίες, γονείς που εντόπισαν την αγγελία ενημέρωσαν την υποδιεύθυνση ασφαλείας Ρόδου, στελέχη της οποίας κλιμάκωσαν ελέγχους για τη σύλληψή του. Ο εντοπισμός του έγινε μετά από συντονισμένες έρευνες σε όλη την πόλη.

Πρόκειται για Νορβηγό που ζει στη Ρόδο, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για προσέλκυση ανηλίκων με σκοπό τις γενετήσιες πράξεις. Την ερχόμενη Δευτέρα θα οδηγηθεί στο Αυτόφωρο.

Να σημειωθεί ότι η αγγελία προκάλεσε έντονη ανησυχία στους γονείς του σχολείου, καθώς κυκλοφόρησε τις προηγούμενες μέρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με σχετικό μήνυμα που εφιστούσε την προσοχή τους.

Η «αγγελία»

Στην «αγγελία» αναφέρεται:

«Αναζητώ αδύνατη, κοντή μαθήτρια για να μου κάνει παρέα σε περίπατο για δύο ώρες. Να φορά μπικίνι και σορτσάκι. Μη καπνίστρια. 15 ευρώ.

Συνάντησέ με μπροστά από την Ταβέρνα. Πέμπτη στις 13:00».

«Να προσέχουμε»

Μιλώντας στο MEGA, η ιδιοκτήτρια της ταβέρνας στην οποία έδινε ραντεβού ο συλληφθείς, λέει:

«Έβγαλε μία φωτογραφία εκεί στην καπνοβιομηχανία στο σχολείο, τώρα δεν ξέρω τι ακριβώς έγραφε, ότι ζητούσε κάποια μαθήτρια να βγει μαζί του και να φοράει και μπικίνι να πάνε καμία βόλτα. Μιας ξαδέλφης μου το κορίτσι πηγαίνει εδώ στο σχολείο και είδε που έγραφε για μας, για το εστιατόριο να τη φέρει μάλλον να φάνε, να δώσουν ραντεβού από έξω. Ήρθε ο άνθρωπος μία η ώρα και περίμενε και τηλεφώνησε μετά ο γιος μου στην Αστυνομία και ήρθε και τον πήραν. Μάλλον ήρθε και έφαγε εδώ πέρα καμιά μέρα ή μένει εδώ στη γειτονιά. Είναι τουρίστας. Πρέπει να τα ερευνήσει η Αστυνομία, τόσα βλέπουμε και ακούμε οπότε πρέπει να παίρνουμε τα μέτρα μας, να προσέχουμε».



megatv.com