Την Κυριακή (28/5) αναμένεται να ντεμπουτάρουν για φέτος στο Roland Garros ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη, στο πλαίσιο του 1ου γύρου του 2ου Grand Slam της χρονιάς.

Σύμφωνα με τις πρώτες λίστες των αναμετρήσεων που είναι προγραμματισμένες για την Κυριακή, τόσο το όνομα του 24χρονου Έλληνα, όσο και αυτό της 27χρονης Ελληνίδας βρίσκονται μέσα, και δεν αποκλείεται να κάνουν τις πρεμιέρες τους την ίδια μέρα.

Ο No5 του κόσμου, αλλά και του ταμπλό του Παρισιού, θα αντιμετωπίσει πρώτα τον στον Τσέχο Γίρι Βέσελι, που δεν έχει συναντήσει ποτέ ξανά στο κορτ κατά το παρελθόν, ενώ η Σάκκαρη θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της επίσης Τσέχας Καρολίνα Μούχοβα.

Μπορεί ο Στέφανος να έχει μπροστά του πιο βατούς αντιπάλους στους πρώτους γύρους στην Πόλη του Φωτός, αυτό δε σημαίνει ωστόσο πως η κλήρωσή του ήταν εύκολη, καθώς στα προημιτελικά διασταυρώνεται με τον Κάρλος Αλκαράθ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

BETSHOP - NOVIBET - PAMESTOIXIMA

Παράλληλα, και η No8 της WTA κατάταξης έχει δύσκολο έργο, μιας και αντιμετωπίζει αυτήν που την απέκλεισε πέρσι στον 2ο γύρο του Παρισιού, ενώ αξίζει να επισημάνουμε πως η Μαρία βρίσκεται στο ίδιο μέρος του ταμπλό με Τζέσικα Πεγκούλα και Αρίνα Σαμπαλένκα.

Προς το παρόν, οι ώρες και τα κορτ των αναμετρήσεων παραμένουν αδιευκρίνιστα, και πιθανότατα αύριο θα ανακοινωθεί από τη διοργανώτρια αρχή το πλήρες πρόγραμμα της Κυριακής.






tennis24.gr