Η Ρόμα επισημοποίησε τη μεταγραφή του Σερντάρ Αζμούν και ψάχνει το «μπαμ» με την απόκτηση και του Ρομέλου Λουκάκου!

Αποφασισμένη να κάνει το step-up χτίζοντας μια από τις πληρέστερες γραμμές κρούσης στο Campionato είναι η Ρόμα, η οποία ανακοίωνωσε ήδη μία προσθήκη στη θέση των φορ και πάει για το colpo grosso με τον Ρομέλου Λουκάκου.

Οι Ρωμαίοι, που έχουν ήδη στις τάξεις τους τον Ντιμπάλα, τον Έιμπραχαμ και τον Νορβηγό, Σολμπάκεν, επισημοποίησαν την απόκτηση του Σερντάρ Αζμούν με τη μορφή δανεισμού από τη Λεβερκούζεν και οψιόν αγοράς που τέθηκε στα 12 εκατομμύρια ευρώ. Παράλληλα με τον Ιρανό, όμως, παλεύουν τις τελευταίες ώρες να ντύσουν στα τζιαλορόσι τον θηριώδη Βέλγο στράικερ ως δανεικό για τη νέα σεζόν και φιλοδοξούν εντός της ημέρας να ολοκληρωθεί θετικά το deal.

Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης Νταν Φρίντκιν με τον τεχνικό διευθυντή, Τιάγκο Πίντο ταξίδεψαν στο Λονδίνο για να διαπραγματευτούν από κοντά με τη διοίκηση της Τσέλσι, ποντάροντας στις άριστες σχέσεις του πρώτου με τον συμπατριώτη του, Τοντ Μπόελι.

Το εγχείρημα κάθε άλλο παρά εύκολο δεν είναι για τη Ρόμα, κυρίως λόγω του υψηλού κασέ του Λουκάκου που για μία σεζόν λαμβάνει περί τα 11 εκατ. ευρώ. Αυτό το ποσό θέλουν να ρίξουν οι Τζιαλορόσι, ζητώντας από την Τσέλσι να καλύψει τα 4 εκατ. ευρώ και η ίδια να επωμιστεί τα υπόλοιπα επτά.

Σύμφωνα με το «Foot Mercato» από την άλλη, οι δύο ομάδες συμφώνησαν για το πώς θα μοιραστούν τον μισθό και πλέον απομένει να βρεθεί η χρυσή τομή και στο νοίκι. Η Τσέλσι αρχικά ζητούσε 8,5 εκατ. ευρώ, όπως και πέρυσι προς την πλευρά της Ίντερ, έπεσε στα 7 εκατ. ευρώ από τη στιγμή που δεν υπάρχει οψιόν αγοράς, αλλά η Ρόμα προς το παρόν θέλει να δώσει μόνο τέσσερα, συνεπώς οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται.



gazzeta.gr