Με τη Μαρία Σάκκαρη στο μονό, αλλά και τον Στέφανο Τσιτσιπά στο διπλό, συνεχίζεται το…προβληματικό πρόγραμμα, λόγω των συνεχόμενων βροχών και φέτος στο Internazionali BNL d’Italia, ενώ εκτός από τη Σάκκαρη και τον Τσιτσιπά, πρεμιέρα θα κάνει και ο Νόβακ Τζόκοβιτς, αλλά και ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ. 

Η Μαρία Σάκκαρη, η οποία έμαθε την αντίπαλό της την Πέμπτη, θα ανοίξει στο πρόγραμμα στην Grand Stand Arena (12:00 GR) όπου θα αντιμετωπίσει την προερχόμενη από τα προκριματικά Βαρβάρα Γκράτσεβα, ενώ την ίδια ώρα στο Court 2 ο Στέφανος Τσιτσιπάς μαζί με τον Ρόμπιν Χάασε θα παίξουν απέναντι στους Γουέσλι Κούλχοφ (Ολλανδία) και Πάβελ Μέκτιτς (Κροατία) για τον 1ο γύρο στο διπλό του τουρνουά. 

Το πρόγραμμα στο κεντρικό court (12:00 GR) θα ανοίξουν ο Λορέντζο Μουζέτι με τον Γάλλο Τεράνς Ατμάν, ενώ αμέσως μετά (όχι πριν τις 14:00 GR) η κάτοχος του τίτλου, Έλενα Ριμπάκινα θα αντιμετωπίσει την Ρουμάνα Ιρίνα Μπέγκου. 

Στη συνέχεια η Καρολίν Γκαρσία θα παίξει με την Ιταλίδα, Ελιζαμπέτα Κοτσιαρέτο και στις 20:00 GR ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα αντιμετωπίσει τον Γάλλο Κορεντίν Μουτέ. Στο τελευταίο παιχνίδι του προγράμματος στο κεντρικό court η Τζασμίν Παολίνι θα κοντραριστεί με την Αιγύπτια Μαγιάρ Σέριφ. 

Στην Grand Stand Arena, μετά το παιχνίδι της Σάκκαρη, θα ακολουθήσει αυτό του Λουτσιάνο Νταρντέρι κόντρα στον Μαριάνο Ναβόνε, ενώ αμέσως μετά θα πραγματοποιηθούν οι αναμετρήσεις Σεμπάστιαν Κόρντα – Φλάβιο Κομπόλι και Τέιλορ Φριτς που θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Ντάνιελ Έβανς και Φάμπιο Φονίνι. 

Πρεμιέρα στο δεύτερο μεγαλύτερο court του τουρνουά και για την Αρίνα Σαμπαλένκα που θα αντιμετωπίσει την Αμερικανίδα Κέιτ Βόλινετς. 

Μεγάλα παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν και στο Pietrangeli με την αυλαία να ανοίγει τις 12:00 GR με το ματς της Ντάνιελ Κόλινς κόντρα στην Άννα Μπλίνκοβα, στις 14:00 GR η Ονς Ζαμπέρ θα αντιμετωπίσει την Σοφία Κένιν, ενώ αμέσως μετά ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο τουρνουά απέναντι στον Αλεκσάντερ Βούκιτς. 

Στα τελευταία δύο ματς του προγράμματος της Παρασκευής η Ελίνα Σβιτολίνα θα παίξει κόντρα στην Σάρα Εράνι στην 20η συμμετοχή της στο Internazionali BNL d’Italia και ο Φραντσίσκο Σερούντολο θα αντιμετωπίσει τον Ματέο Τζιγκάντε. 

ROME OPEN MEN’S SINGLES DRAW | WOMEN’S SINGLES | OOP (-1h)



tennis24.gr