Ο Ράφαελ Ναδάλ έμαθε τον αντίπαλό στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό του Internazionali BNL d’Italia, μετά την ολοκλήρωση των προκριματικών αγώνων και την κλήρωση που έγινε την Τρίτη.

Έτσι, ο κάτοχος 10 τίτλων στο Masters της Ρώμης θα αντιμετωπίσει τον Βέλγο, Νο108 της παγκόσμιας κατάταξης, Ζιζού Μπεργκς και η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Πέμπτη (09/05), στο Campo Centrale του Foro Italico.

Ο 24χρονος Μπεργκς, πέτυχε δύο νίκες στο προκριματικό ταμπλό, αποκλείοντας αρχικά με 4-6, 6-3, 6-4 τον Αμερικανό Πάτρικ Κίπσον ενώ στο 2ο και τελευταίο γύρο κέρδισε με 6-4, 7-6(5) και τον Τζουνσεγκ Σανγκ.

Αυτή θα είναι η πρώτη συνάντηση των Ναδάλ-Μπεργκς στο ATP Tour, με τον Χούμπερτ Χουρκάτς να περιμένει τον αντίπαλό του στο 2ο γύρο της σπουδαίας διοργάνωσης.

Ο Ναδάλ θα αγωνιστεί στο 4ο τουρνουά του στη χρονιά, έχοντας ρεκόρ 6-3 το 2024 στο ATP Tour. Την προηγούμενη εβδομάδα πέτυχε τρεις νίκες στη Μαδρίτη, πριν αποκλειστεί από τον Γίρι Λεχέτσκα στη φάση των “16” του Madrid Open.

Στη Ρώμη, ο αριστερόχειρας από τη Μαγιόρκα έχει ρεκόρ 69-8 με 10 τίτλους και πιο πρόσφατο το 2021 όταν κέρδισε τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό.

ROME OPEN MEN’S SINGLES DRAW | WOMEN’S SINGLES | OOP (-1h)

 



tennis24.gr