Ο Ράφα Ναδάλ θα κάνει πρεμιέρα στο τελευταίο Internazionali BNL d’Italia, της καριέρας του αντιμετωπίζοντας τον προερχόμενο από τα προκριματικά Βέλγο, Ζιζού Μπεργκς, σε μια αναμέτρηση που θα ειναι η δεύτερη στο κεντρικό court και αναμένεται να ξεκινήσει όχι πριν τις 14:00 GR. 

Πρεμιέρα θα κάνει και η πρωταθλήτρια πριν λίγες ημέρες στη Μαδρίτη και Νο1 του κόσμου, Ίγκα Σφιόντεκ που θα παίξει περίπου στις 20:00 GR κόντρα στην Αμερικανίδα Μπερνάρντα Πέρα. Το πρόγραμμα στο κεντρικό court θα ξεκινήσει (12:00 GR) με το παιχνίδι της Λίντα Νόσκοβα κόντρα στην Λουκριτσία Στεφανίνι, ενώ ανάμεσα στα παιχνίδια του Ναδάλ και της Σφιόντεκ θα παίξουν οι Τόμας Μάχατς και Ματέο Αρνάλντι. 

Στο τελευταίο παιχνίδι της Πέμπτης στο κεντρικό court, ο ημιφιναλίστ της Βαρκελώνης, Ντούσαν Λάγιοβιτς θα αντιμετωπίσει τον Λορέντσο Σονέγκο σε ένα ματς που θα ξεκινήσει περίπου στις 21:30 GR. 

Σημαντικά παιχνίδια και με ελληνικό ενδιαφέρον, έχουμε και στην Grand Stand Arena με το πρόγραμμα να ξεκινάει στις 12:00 GR με την αναμέτρηση του Ντόμινικ Κέπφερ με τον Αντρέα Βαβασόρι, ενώ αμέσως μετά (14:00 GR) θα αγωνιστεί η Ναόμι Οσάκα κόντρα στην πάντα επικίνδυνη Μάρτα Κόστιουκ.  

Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί το παιχνίδι της Κόρι Γκοφ απέναντι στην Μαγκνταλένα Φρεχ, με το ματς Ντάνιελ Αλτμάιερ – Λούκα Νάρντι να ακολουθεί, ενώ στο τελευταίο ματς της ημέρας ο Γιάν Λέναρντ Στρουφ θα αντιμετωπίσει τον Πέδρο Κατσίν με τον νικητή να αντιμετωπίζει στον 2ο γύρο τον Στέφανο Τσιτσιπά. 

ROME OPEN MEN’S SINGLES DRAW | WOMEN’S SINGLES | OOP (-1h)



tennis24.gr