Προσκεκλημένος του Πάτρικ Μουράτογλου στην ακαδημία του στη Σοφία-Αντίπολις, βρέθηκε ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ, Ρονάλντο ο οποίος είχε την ευκαιρία να μιλήσει στους 300 εκλεκτούς καλεσμένους του διάσημου Γάλλου προπονητή, σε γκαλά που πραγματοποιήθηκε στη Mouratoglou Tennis Academy.

Ο Ρονάλντο, παραδέχθηκε ότι με δυσκολία πλέον μπορεί να δεί ολόκληρους αγώνες ποδοσφαίρου σε αντίθεση με το τένις που μπορεί να κάτσει 4-5 ώρες να βλέπει τους καλύτερους τενίστες να μάχονται για τα σημαντικότερα τρόπαια.

“Λατρεύω τα πάντα γύρω από το τένις. Το προτιμάω περισσότερο από το ποδόσφαιρο. Είναι απίστευτο αλλά δεν μπορώ να παρακολουθήσω έναν ολόκληρο αγώνα ποδοσφαίρου. Είναι πολύ βαρετό. Όμως, μπορώ να δω πέντε ώρες τένις. Είναι τρελό” φέρεται να είπε το “Φαινόμενο” στους παρευρισκόμενους.

Όπως οι περισσότεροι που ξεκινάνε λίγο καθυστερημένα το τένις, έτσι και ο Ρονάλντο αντιμετωπίζει πρόβλημα στο backhand, με τον Μουράτογλου να υπόσχεται να τον βοηθήσει.

“Προπονούμαι στο court τρεις φορές την εβδομάδα. Παραμένω πολύ ανταγωνιστικός. Θέλω κάθε μέρα να γίνομαι και καλύτερος αλλά το backhand μου, ω Θεέ μου… νομίζω ότι είναι το μόνο πράγμα που δεν μπορεί να φτιάξει ο Μουράτογλου. Αγαπάω το τένις πάρα πολύ” πρόσθεσε ο 47χρονος, πλέον, Ρονάλντο…

 

 

 

 





tennis24.gr