Στοπ στον Χόλγκερ Ρούνε έβαλε ο εξαιρετικός Αλεξάντερ Σεφτσένκο, μιας και επικράτησε του νεαρού Δανού με 6-4, 1-6, 6-3, μετά από μία ώρα και 36 λεπτά αγώνα στο κεντρικό κορτ, για να προκριθεί στα προημιτελικά του ABN AMRO Open.

Ο 23χρονος Καζάκος τέλειωσε το ματς με 21 winners και 6 άσους, ενώ υπέπεσε σε 15 αβίαστα και ένα διπλό λάθος. Ήταν εξαιρετικός από το πρώτο service, έχοντας 81% σε κερδισμένους πόντους (43/53), όμως υστέρησε στο δεύτερο (33%, 9/27).

Από την άλλη ο No3 του ταμπλό ήταν καλός αποκλειστικά στο δεύτερο set. Παρότι είχε λιγότερα λάθη από τον αντίπαλό του (7 αβίαστα και κανένα διπλό σφάλμα), μέτρησε 29 winners και 9 άσους, και ήταν επίσης εξαιρετικός από το πρώτο service (85%, 34/40).

Στο πρώτο set αμφότεροι ήταν συνεπείς από τη γραμμή του service, και στο φινάλε με ένα μικρό σερί ο Σεφτσένκο κατάφερε να επικρατήσει, κάνοντας break την κατάλληλη στιγμή. Στο δεύτερο μέρος όμως ο Ρούνε κυριάρχησε με 2 δικά του break, και έστειλε το ματς σε decider.

Εκεί ξανά το ματς ήταν αμφίρροπο, και πάλι ο Καζάκος κατάφερε να επιβληθεί στο φινάλε με καθοριστικό break, και να σερβίρει με επιτυχία εκμεταλλευόμενος το πρώτο του MP. Στην 8άδα θα αντιμετωπίσει είτε τον Ντε Μινόρ, είτε τον Αντρέι Ρούμπλεφ.

ABN AMRO OPEN ROTTERDAM DRAW | DOUBLES DRAW | SCHEDULE (-1h)





tennis24.gr