Η Ρούλα Πισπιρίγκου οδηγήθηκε σήμερα στην ανακρίτρια με σκοπό να καταθέσει για τις κατηγορίες εις βάρος της για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA και του Βασίλη Λαμπρόπουλου, ο δικηγόρος της 34χρονης, ο κ. Κούγιας, έχει προχωρήσει σε αιτήματα εξαίρεσης δικαστικών λειτουργών, έχει στραφεί κατά νομικών,  έχει θέσει αμφισβήτηση για την έρευνα μέχρι τώρα και πλέον οδεύουμε προς ένα αίτημα εξαίρεσης της Ανακρίτριας.

Αμφισβητούνται όλοι οι παράγοντες της δίκης, οι μάρτυρες, οι καταθέσεις, οι δικαστικοί λειτουργοί, οι προηγούμενοι δικηγόροι της κ. Πισπιρίγκου.

Εντύπωση κάνει πως ζητάει άρση απορρήτου του τηλεφώνου της κ. Σπηλιοπούλου, της ιατροδικαστού που εποπτεύει τα άλλα ιατροδικαστικά πορίσματα, γνωματεύει επ’ αυτόν και είναι ουσιαστικά σύμβουλος των Ανακριτών.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

Εάν γίνει δεκτό το αίτημα για άρση τηλεφωνικού απορρήτου, δε θα αναπαραχθούν οι συνομιλίες που μπορεί να έχει. Θα γίνει ένα αίτημα για το εάν επικοινώνησε με το Α ή Β πρόσωπο.

«Όχι» στο αυτοάνοσο λένε οι ιατροδικαστές

Επιχειρείται από τη πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου, να διατυπωθεί άποψη πως τα παιδιά έχουν πεθάνει από κάποιο άλλο σύνδρομο δηλαδή από παθολογικά αίτια, όχι από καρδιά γατί έχει απορριφθεί αλλά υπάρχει ένα σύνδρομο μεταβολικό που σχετίζεται με το ήπαρ, τον πνεύμονα ή το συκώτι.

Σύμφωνα με τον κύκλο ερευνών και τις δικογραφίες, από τις καταθέσεις των γιατρών του Ωνασείου και με έναν γενετιστή, ο οποίος θα καταθέσει στη δίκη για τη Τζωρτζίνα, έχουν εξεταστεί τα δυο βασικά σύνδρομα που οδηγούν σε αιφνίδιο θάνατο παιδιών.

Αυτά είναι τα αναπνευστικά και τα καρδιακά σε πρώτο λόγο. Τα αναπνευστικά σύνδρομα έχουν εξεταστεί εξονυχιστικά και δεν υπήρχε κανένα κληρονομικό νόσημα.

Εάν υποτεθεί σύνδρομο άλλων οργάνων πάλι απορρίπτεται διότι δεν θα μπορούσαν να προκαλέσουν αιφνίδιο θάνατο ή λοιμώξεις μακράς διαρκείας, οι οποίες θα γινόντουσαν αντιληπτές. Οι ιατροδικαστές και οι γιατροί εκτιμούν πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να αποδοθεί σε κάποιο αυτοάνοσο.

Η δίκη της Τζωρτζίνας θα συνεχιστεί στις 31 Ιανουάριου.megatv.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER