Προφυλακιστέα και για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας, κρίθηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα.

Η απολογία της ολοκληρώθηκε αργά χθες το απόγευμα με την 34χρονη να μην πείθει με τους ισχυρισμούς της για τους θανάτους των δύο παιδιών της και να ξεσπά σε κλάματα στο άκουσμα της απόφασης για προφυλάκιση.

«Απάντησε με κάθε σαφήνεια. Αυτή η εικόνα που δημιουργήθηκε ένα χρόνο πριν μιας αδίστακτης γυναίκας η οποία έχασε 3 παιδιά και δήθεν ήταν αγέλαστη έπρεπε κάποιος να παρακολουθήσει το πώς απαντούσε με ποιο τρόπο απαντούσε και το κυριότερο με τι συνθήκες κλάματος απαντούσε» δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης, Αλέξης Κούγιας.

Ήταν μια μαραθώνια διαδικασία η οποία ξεκίνησε το μεσημέρι της Τετάρτης αλλά διεκόπη καθώς ο συνήγορός της Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, κατέθεσε αίτημα εξαίρεσης της ανακρίτριας την οποία κατηγόρησε για κουτσομπολίστικες ερωτήσεις σε βάρος της εντολέως του.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας, ωστόσο, απέρριψε το αίτημα εξαίρεσης και έτσι χθες η Ρούλα Πισπιρίγκου βρέθηκε ξανά στο ανακριτικό γραφείο.

Εκεί, αρνήθηκε τις κατηγορίες που της αποδίδονται και επανέλαβε όσα υποστηρίζει από την αρχή, ότι δηλαδή δεν έχει καμία σχέση με τους θανάτους των δύο παιδιών της και ουδέποτε θα τους έκανε κακό.

Συνεχίζεται η κόντρα Κούγια – Λέων

Οι τόνοι ανεβαίνουν καθημερινά όλο και περισσότερο για την προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου. Αλέξης Κούγιας και Γρηγόρης Λέων ξανά σε μετωπική σύγκρουση.

«Αλίμονο αν γίνουμε ζούγκλα αλίμονο αν θέλουμε επιστήμονες να βγαίνουν να λένε την επιστημονική τους άποψη. Κάποιοι επιλέγουν να δίνουν επιστημονικά δεδομένα στην δημοσιότητα. Όταν λοιπόν ο άνθρωπος ακούει ότι έχουμε αιτία θανάτου ηπατική ανεπάρκεια σε ένα παιδάκι που δεν έχει κανένα εύρημα συμβατό με ηπατική ανεπάρκεια ο ιατροδικαστής έχει χρέος να βγει να δηλώσει ποιο είναι το επιστημονικά ορθό» είπε ο κ. Λέων.

«Κάποιοι και μάλιστα ο συγκεκριμένος θέλει να κάνει πολιτική καριέρα και δεν γνωρίζω αν θα την έκανε…η κυρία κατηγορουμένη τον πρώτο που θα μηνύσει θα ενάγει και θα ζητήσει αποζημίωση ανεξαρτήτως της διαδικασίας που ακολουθείται είναι ο συγκεκριμένος άνθρωπος» συμπλήρωσε ο γνωστός ποινικολόγος.

Η δεύτερη προφυλάκιση σημαίνει ότι η Ρ. Πισπιρίγκου μπορεί να παραμείνει σε προσωρινή κράτηση για ακόμα 30 μήνες, αφού δικάζεται για δύο ξεχωριστές υποθέσεις.

Η δίκη για τον θάνατο του μεγαλύτερου παιδιού της οικογένειας της 9χρονης Τζωρτζίνας θα συνεχιστεί στις 31 Ιανουαρίου.megatv.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER