Αίσθηση έχουν προκαλέσει οι πρόσφατες δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, συνηγόρου της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο οποίος άφησε υπαινιγμούς σε βάρος του εντατικολόγου Ανδρέα Ηλιάδη για εμπορία οργάνων.

Ωστόσο, οι ισχυρισμοί αυτοί από την πλευρά Πισπιρίγκου προκαλούν προβληματισμούς, διότι όπως έγινε γνωστό το καλοκαίρι του 2021 η μητέρα της Τζωρτζίνας έκανε ως δώρο ένα ακριβό ρολόι στον γιατρό της 9χρονη, το οποίο ο ίδιος αρνήθηκε να δεχτεί.

Ακόμη, τα μηνύματα που έστελνε η Ρούλα Πισπιρίγκου μαρτυρά πως είχε σε μία εκτίμηση τον εντατικολόγο και έρχονται σε αντίφαση με την τωρινή της στάση.

«Καλησπέρα σας. Πολλά μπράβο σας για ακόμη μία φορά, αν και με βλάβες καταφέρατε να είναι πλάι στους γονείς του. Συγχαρητήρια, έχετε άγρια χέρια. Καλή σας ξεκούραση, φιλιά από την Τζωρτζίνα», γράφει σε μήνυμα προς τον Ανδρέα Ηλιάδη στις 24/09/21.

Στις 30 Νοεμβρίου 2021 η Ρούλα Πισπιρίγκου έστειλε το εξής μήνυμα: «Χρόνια σας πολλά, με υγεία, να σας έχει ο Άγιος καλά και να σας δίνει δύναμη σε εσάς και την οικογένειά σας. Σήμερα γιορτάζει ο προστάτης της πόλης μας και εσείς είστε ο προστάτης των παιδιών μας. Πολύχρονος. Μάνος, Ρούλα, Τζωρτζίνα».

Στις 22 Οκτωβρίου: «Καλησπέρα σας, τι κάνετε; Κυριακή 31 Οκτωβρίου και ώρα 5 στο κτήμα Άμπελος θα κάνουμε τα γενέθλια της Τζωρτζίνας. Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να έρθετε να σβήσετε μαζί τη τούρτα της, γιατί αυτά τα γενέθλια σας ανήκουν, σε εσά και σε εκείνη».

Στις 5 Ιουνίου 2021 η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Ανδρέας Ηλιάδης είχαν την εξής στιχομυθία:

Ρούλα Πισπιρίγκου: Εντάξει γιατρέ μου, θέλετε να κάνω αίτηση για αντίγραφο ιατρικού φακέλου πλήρες με όλες τις εξετάσεις;

Α. Ηλιάδης: Θα ήταν χρήσιμο, ναι, για όλους μας

Ρ. Πισπιρίγκου: Οκ, θα το κάνω εγώ σήμερα. Καλή σας ξεκούραση και χαίρομαι πάρα πολύ που θα έρθει η κόρη μας στα χέρια σας πάλι. Να έχετε ένα όμορφο Σάββατοmegatv.com