Η φετινή σεζόν στο χώμα ολοκληρώθηκε για τον Χόλγκερ Ρούνε, μετά από την ήττα του στα προημιτελικά κόντρα στον Κάσπερ Ρουντ και μάλιστα για 2η σερί χρονιά. 

Ο 20χρονος Δανός ξεκαθάρισε στη συνέντευξη Τύπου ότι ο Ρουντ άξιζε τη νίκη, ενώ είναι έτοιμος να κοιτάξει μπροστά και να προετοιμαστεί για το επόμενο Grand Slam (Wimbledon) που ξεκινάει σε κάτι λιγότερο από ένα μήνα. 

“Είμαι χαρούμενος που η χωμάτινη σεζόν ολοκληρώθηκε. Είμαι έτοιμος να προχωρήσω και να επικεντρωθώ στο γρασίδι.”, είπε ο Ρούνε. 

“Νομίζω ότι ξεκίνησα πολύ πολύ άσχημα δυστυχώς. Δεν έβγαλα στο court το επίπεδο του τένις μου. Μετά άρχισα να παίζω λίγο καλύτερα. Βρήκα ρυθμό στο παιχνίδι μου. Αλλά και πάλι είναι δύσκολο να ξεκινήσεις τόσο αργά και μάλιστα απέναντι σ’ έναν τόσο σπουδαίο παίκτη όπως αυτός. Άξιζε τη νίκη γιατί εν ήμουν εκεί στα πρώτα 2 sets, κάτι που δεν μπορείς να επιτρέψεις στον εαυτό σου να κάνει όταν παίζεις μ’ έναν παίκτη όπως ο Κάσπερ.”

“Θεωρώ ότι είναι ένας πραγματικά καλός παίκτης. Ακόμα και το χαμηλότερο επίπεδο παιχνιδιού του είναι πολύ υψηλό. Δεν πέφτει ποτέ. Αυτό που πρέπει να κάνω όταν παίζω μαζί του είναι να κάνω το καλύτερό μου τένις για να έχω την ευκαιρία να τον κερδίσω όπως έκανα στη Ρώμη.”


tennis24.gr