Για πρώτη φορά αυτή την σεζόν ο Κάσπερ Ρούουντ πέρασε στα ημιτελικά ενός τουρνουά καθώς ο Νορβηγός, Νο.5 στην παγκόσμια κατάταξη νίκησε στο Estoril Open τον απερχόμενο κάτοχο του τίτλου, τον Σεμπάστιαν Μπάες από την Αργεντινή με 6-3 6-0.

“Ήταν σπουδαία, ειδικά το δεύτερο σετ, το επίπεδο ήταν υψηλό από την πλευρά μου και αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο και ικανοποιημένο”, είπε. “Ο Σεμπάστιαν είναι ένας σκληρός παίκτης. Το σκορ μπορεί μερικές φορές να μην το δείχνει. Το 6-3 6-0 δεν αντικατοπτρίζει το πως ένιωσα στο court, έτσι είναι το τένις όμως, το άθλημα κρίνεται στις λεπτομέρειες και αν οι λεπτομέρειες σε ευνοούν, κάποιοι πόντοι, κάποιες γραμμές εδώ και εκεί, φτάνεις στη νίκη”.

Αντίπαλός του στα ημιτελικά θα είναι ο Γάλλος Κεντάν Αλίς που νίκησε 6-1 6-4 τον Ντόμινικ Τιμ και πέρασε για πρώτη φορά σε ημιτελικό σε επίπεδο ATP Tour. “Είναι ο πρώτος μου φετινός ημιτελικός, είναι σημαντικό για εμένα να προσπαθήσω να τα πάω καλά τώρα και να κερδίσω μερικά ματς», πρόσθεσε ο Ρούουντ. «Αυτή είναι μία πολύ καλή αρχή στη χωμάτινη σεζόν για εμένα”.

 

ESTORIL OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-2h)

 
tennis24.gr