Η grass season ξεκινάει την ερχόμενη εβδομάδα για Μαρία Σάκκαρη και Στέφανο Τσιτσιπά, σε Βερολίνο και Χάλε αντίστοιχα. Τόσο η Σάκκαρη, όσο και ο Τσιτσιπάς θα μάθουν τους πρώτους αντιπάλους τους, αλλά και το πιθανό μονοπάτι τους, οι οποίοι θα προκύψουν από τις κληρώσεις που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο. 

Στο Βερολίνο η Σάκκαρη τοποθετήθηκε στο Νο7 του ταμπλό, μετά τις αποσύρσεις των δύο φιναλίστ του Roland Garros, Ίγκα Σφιόντεκ και Τζάσμιν Παολίνι με την Ελληνίδα τενίστρια να πηγαίνει στο 500άρι τουρνουά της γερμανικής πόλης ως ημιφιναλίστ μετά την εξαιρετική περσινή της πορεία φτάνοντας ως τα ημιτελικά του τουρνουά. 

Κόρι Γκοφ και Αρίνα Σαμπαλένκα θα είναι οι δύο παίκτριες που θα καταλάβουν τα δύο άκρα του ταμπλό, με την seeded 8άδα να συμπληρώνουν η Έλενα Ριμπάκινα, Τζέσικα Πεγκούλα, Μαρκέτα Βοντρούσοβα, Κινγουέν Ζενγκ και Ονς Ζαμπέρ. 

Στο τουρνουά θα πάρουν μέρος και οι δύο πρώην Νο1 του κόσμου, Αντζελίκ Κέρμπερ και Ναόμι Οσάκα που εξασφάλισαν τις 2 από τις 4 συνολικά wild cards. 

Από την πλευρά του ο Τσιτσιπάς έχει τοποθετηθεί στο Νο6 του ταμπλό, με τους Γιάνικ Σίνερ (στο πρώτο του τουρνουά ως Νο1 του κόσμου) και τον φιναλίστ του Roland Garros, Αλεξάντερ Ζβέρεφ να είναι στο Νο1 και Νο2 του ταμπλό. 

Στο 500άρι τουρνουά συμμετέχουν και οι: Ντανιίλ Μεντβέντεφ, Αντρέι Ρούμπλεφ, Χούμπερτ Χουρκάτς, ο κάτοχος του τίτλου, Αλεξάντερ Μπούμπλικ, αλλά και ο Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ. 



tennis24.gr