Ο Σερτάκ Σανλί μιλώντας ενόψει του Final Four στο Κάουνας ρωτήθηκε και για την μετακόμιση του Εργκίν Αταμάν από την Εφές στον Παναθηναϊκό.

Ο Τούρκος σέντερ της Μπαρτσελόνα έκανε δηλώσεις στο «Anadolou Agency» και σε ερώτηση για την διαφαινόμενη ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού από τον Αταμάν, είπε:

«Στον αδερφό Εργκίν του αρέσουν οι προκλήσεις. Έμεινε στην ιστορία της Εφές. θα ήμουν πολύ χαρούμενος εάν συνέβαινε κάτι τέτοιο. Είναι ευχάριστο που ένας Τούρκος προπονητής θα προπονήσει έναν μεγάλο και καταξιωμένο σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός στην Ελλάδα. Νομίζω ότι ήθελε μια νέα πρόκληση για τον εαυτό του. Είμαι σίγουρος ότι θα έχει επιτυχία. Ο αδερφός Εργκίν ανοίγει το δρόμο και ελπίζω να τον ακολουθήσουν όλοι» ήταν τα λόγια του Σανλί.

Ο σέντερ των «μπλαουγκράνα» βρέθηκε στην Εφές μαζί με τον Αταμάν και μάλιστα κατέκτησαν και το τρόπαιο της Euroleague ενώ φυσικά συνεργάζονται και στην εθνική ομάδα της Τουρκίας. Οπότε γνωρίζει από… πρώτο χέρι τι εστί Αταμάν και τι πρέπει να περιμένει ο Παναθηναϊκός από εκείνον.



gazzeta.gr