Ο Σάντσες ταιριάζει απόλυτα στην φιλοσοφία και τα θέλω του Γιοβάνοβιτς

Ένα άλλο θετικό που «κουβαλά» ο 33χρονος Αργεντινός είναι πως έχει άριστη τακτική γνώση του παιχνιδιού και κατανοεί με μεγάλη ευκολία τις τακτικές κατευθύνσεις του αγωνιστικού πλάνου του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τα όσα εκείνος ζητάει απ’ αυτόν.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως οι εμφανίσεις του, όταν αγωνίζεται, δεν είναι τόσο εντυπωσιακές, είναι όμως… to the point στο πλάνο που έχει καταστρώσει ο Σέρβος τεχνικός.

Μεγάλο του προσόν η αμυντική του συμπεριφορά και το γεγονός πως προτιμάει να πράξει το απλό, παρά να κάνει κάποιος λάθος προσπαθώντας μία πιο σύνθετη ενέργεια. Φυσικά, δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε και την αυταπάρνηση και το πάθος που δείχνει όταν αγωνίζεται, στοιχεία που τον κάνουν εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή, ειδικά για αγώνες που είναι ντέρμπι.

Αν ανακαλέσετε στην μνήμη σας τα παιχνίδια που έχει ξεχωρίσει, είναι όλα υψηλής δυσκολίας, όπως έκανε άλλωστε και πρόσφατα στα δύο τελευταία ματς με τον Άρη και τον Ολυμπιακό, που μπήκε να καλύψει το κενό του Κώτσιρα και ήταν εξαιρετικός.

Μπόνους σε όλα αυτά είναι και η ικανότητά του στο ψηλό παιχνίδι, παρά τα μόλις 176 εκατοστά ύψους που έχει, η οποία, πέρα από λύσεις στην άμυνα, δίνει και κάποιες λύσεις στην επίθεση μία στο τόσο, όπως έκανε φέτος με την Λαμία στο 0-2 του πρώτου γύρου.

bwin – Παρακολούθησε αγώνες των σημαντικότερων διοργανώσεων από τον υπολογιστή ή το κινητό σου σε live streaming*!gazzeta.gr