Η ενημέρωση για τα τελευταία δύο λεπτά της αναμέτρησης μεταξύ των Σέλτικς και των Γουόριορς… καίει τους διαιτητές δείχνοντας πως το Γκόλντεν Στέιτ βρήκε σοβαρά εμπόδια για τη νίκη.

Οι Σέλτικς βρέθηκαν απέναντι στους Γουόριορς για ένα άτυπο… remake τελικών του ΝΒΑ και μπορεί η νίκη τους να έμοιαζε με «παρηγοριά» για όσα έχασαν το περασμένο καλοκαίρι, το αποτέλεσμα ωστόσο κρίνεται αμφισβητούμενο βάσει του Last-2-Minute-report.

Οι διαιτητές σύμφωνα με τα όσα ορίζει η λίγκα υπέπεσαν σε έξι λάθη κατά τη διάρκεια της παράτασης, με τις περισσότερες φάσεις να είναι υπέρ των Κελτών.

Έχουμε και λέμε:

*Αρχικά, οι διαιτητές “έχασαν” δύο φάσεις τριών δευτερολέπτων των Σέλτικς στη ρακέτα, ενώ δεν καταλόγισαν φάουλ στο μπλοκ του Μπρόγκτον στον Πουλ με 1΄46΄΄ να απομένει στο ρολόι που θα έδινε και δύο βολές.

*Στο 1’02΄΄, ο Κλέι Τόμπσον τιμωρήθηκε με 6ο φάουλ και αποβλήθηκε από τη συνέχεια του ματς. Ο Κλέι έπρεπε να παραμείνει στο παιχνίδι, καθώς δεν υπήρχε φάουλ στον Τζέιλεν Μπράουν.

* Ίσως το μεγαλύτερο λάθος ήταν εκείνο στα 6.3” πριν τη λήξη. Οι διαιτητές δεν καταλόγισαν παραβίαση στο 24άρι από τον Αλ Χόρφορντ, άφησαν τον χρόνο να κυλά.

* Τέλος, μπάλα στα τελευταία τρία δευτερόλεπτα δόθηκε στους Γουόριορς. Η ενημέρωση αναφέρει πως ο τελευταίος που ακούμπησε την μπάλα ήταν ο Ντρέιμοντ Γκριν. Οπότε η κατοχή έπρεπε να αλλάξει χέρια.

Με όλα τα παραπάνω κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ποια θα ήταν η κατάληξη.gazzeta.gr