Νέα συμπληρωματική κατάθεση έδωσε νωρίς το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας η 12χρονη που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας στα Σεπόλια.

Η νέα αυτή κατάθεσή της, είναι ικανή να πυροδοτήσει εξελίξεις με άσκηση νέων ποινικών διώξεων κατά των προσώπων που αναγνώρισε και νέο γύρο συλλήψεων.

Αρκετή ώρα η κατάθεσή της

Η ανήλικη, δείχνει αρκετά αλλαγμένη σε σχέση με τις πρώτες επαφές της με τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.

Η συνομιλία της με την ειδική παιδοψυχολόγο διήρκησε αρκετή ώρα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της υπηρεσίας, στο Αστυνομικό Μέγαρο στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 12χρονη υπέδειξε νέα πρόσωπα, με τα οποία είχε έρθει σε επαφή. Πρόκειται για πρόσωπα τα οποία κυκλοφορούν ακόμα ελεύθερα.

Η 12χρονη, έδωσε όσα στοιχεία κατάφερε να θυμηθεί όλο αυτό τον καιρό που έχει ηρεμήσει και έχει ξεκινήσει να συνειδητοποιεί τι είχε υποστεί τους προηγούμενους μήνες από το κύκλωμα των παιδεραστών του Κολωνού.

Τα πρόσωπα που μπόρεσε να θυμηθεί ήταν μόνο δύο μικρά ονόματα ενώ είπε πως οι περισσότεροι εξ αυτών είναι αλλοδαποί.

Επίσης, η 12χρονη κατέθεσε ότι την πίεζε να πάει σε ραντεβού με ευκατάστατους άνδρες, τους οποίους τελικά δεν συνάντησε και δεν θυμάται τα ονόματά τους.

Τώρα ξεκινάει και η έρευνα της αστυνομίας για την ταυτοποίηση αυτών των νέων προσώπων.megatv.com