Ο Χρήστος Σερέλης μιλώντας για το Game 2 και την ήττα από το Περιστέρι bwn στάθηκε στο πνευματικό κομμάτι και στο πόσο ανέτοιμη παρουσιάστηκε η ομάδα του.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μιλώντας στην αρχική του τοποθέτηση για το ματς στο «Ανδρέας Πανανδρέου» και τον δεύτερο ημιτελικό της σειράς, σχολίασε:

«Το Περιστέρι κέρδισε δίκαια. Ήμασταν σίγουροι για τον τρόπο τον οποίο θα αντιδρούσε . Δυστυχώς ύστερα από μια καλή και ελπιδοφόρα εμφάνιση δεν εμφανιστήκαμε όπως έπρεπε. Πνευματικά χάθηκε το παιχνίδι. Πέρα από οποιαδήποτε τεχνική προσέγγιση. Πνευματικά ήμασταν παντελώς ανέτοιμοι για αυτό το ματς» και συνέχισε:

«Δεν ήταν τόσο το αμυντικό κομμάτι όπου και εκεί κάναμε λάθη. Βγήκαμε εκτός αγώνα πολύ γρήγορα εξαιτίας της επίθεσής μας. Δεν είναι μόνο τα ποσοστά που ήταν άσχημα, αλλά το γεγονός ότι ήρθαν από κακές επιλογές. Κάτι που μας δημιούργησε νευρικότητα στην επίθεση. Και οι καλύτεροι όσο αφορά την επίθεση και οι πιο έμπειροι έκαναν πράγματα εκτός από αυτά είχαμε πει. Και έτσι αυξήθηκε η διαφορά. Το Περιστέρι είναι μια πολύ καλή ομάδα. Και λόγω και της πίεσης που δεχθήκαμε ήμασταν τόσο κακοί».

Για τον λόγο που υπάρχει πνευματικό άδειασμα, είπε: «Υπάρχουν πολλές εξηγήσεις και ερμηνείες τις οποίες ωστόσο δεν μπορούμε να δώσουμε αυτή τη στιγμή. Τα συζητάμε κάθε μέρα. Στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για να πάμε στους τελικούς, κάτι το οποίο θέλουμε πολύ για να πάρουμε το πρωτάθλημα»



gazzeta.gr