Η Σερίφ Τιρασπόλ δεν αποκλείεται να αποκτήσει Έλληνες και σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

Τα τελευταία χρόνια έχει κάνει μία στροφή προς την ελληνική αγορά η Σερίφ Τιρασπόλ. Πρώτα ο Δημήτρης Κολοβός και μετά οι Γιώργος Αθανασιάδης και Στέφανος Ευαγγέλου.

Ο πρώτος αποχώρησε από τον Ιανουάριο για την Τουρκία. Ο δεύτερος ήταν δανεικός και το καλοκαίρι επιστρέφει στην ΑΕΚ. Πολύ πιθανό να φύγει και ο τρίτος της παρέας.

Η πρόθεση της Σερίφ είναι να διατηρήσει στο δυναμικό της τον 24χρονο αμυντικό και αυτό έχει μεταφερθεί στον παίκτη. Ωστόσο, ο ίδιος θα ήθελε να δοκιμάσει μία νέα εμπειρία. Από τη μία ο χρόνος συμμετοχής του ήταν περιορισμένος (συνολικά 9 συμμετοχές) και από την άλλη η ζωή στο Τιρασπόλ έχει αρκετές δυσκολίες. Ένεκα της κατάστασης που επικρατεί εκεί. Προσεχώς θα ξεκαθαρίσει το τοπίο για τον διεθνή με την Ελπίδων στόπερ.

Ακόμα και εάν κλειδώσει και η τρίτη ελληνική αποχώρηση, η Σερίφ ίσως έχει Έλληνες τη νέα σεζόν. Είναι, άλλωστε, τέτοια τα κονέ που έχουν δημιουργήσει διάφοροι Έλληνες agents με συγκεκριμένα πρόσωπα στους Μολδαβούς, που πολλά βιογραφικά από τα μέρη μας φτάνουν έως εκεί.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

Ένα εξ αυτών ήταν του Βασίλη Ξενόπουλου. Έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και οι «πράσινοι» θέλουν να το διατηρήσουν στο δυναμικό τους. Ωστόσο, το πλάνο για εκείνον δεν είναι το καλύτερο δυνατό για την εξέλιξή του. Το όνομά του ήταν ένα από αυτά που έπεσαν στο τραπέζι, αλλά η επιθυμία της Σέριφ είναι να πάει σε πιο έτοιμη λύση στη μετά Αθανασιάδη εποχή.

Μία ελληνική περίπτωση που έχει κάνει γκελ -όχι η μοναδική- είναι ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης. Μόνο που για να προχωρήσει αυτή, θα πρέπει να συμβούν πολλά. Δεσμεύεται με συμβόλαιο, η Βέϊλε θα τον δώσει μόνο αν ικανοποιηθεί οικονομικά, ενώ θα πρέπει και εκείνος να μη βρει τίποτα πιο ελκυστικό. Προς το παρόν απλώς αρέσει στους Μολδαβούς, τα άλλα φαντάζουν μακρινά.

sportime.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER