Με σαφώς λιγότερες αμφιβολίες και προβλήματα σε σχέση με το Roland Garros, προσεγγίζει το Wimbledon ο Γιάνικ Σίνερ ο οποίος έχει αφήσει στο παρελθόν το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε λίγο πριν το Γαλλικό Όπεν ενώ ο πρώτος του χορτάρινος τίτλος στο Χάλε, του δίνει επιπλέον αυτοπεποίθηση και σιγουριά για το παιχνίδι του στο γρασίδι.

“Μετά το Παρίσι πήρα μερικές ημέρες και μετά ξεκίνησα τη δουλειά. Δεν έχω μυστικά. Νιώθω πολύ καλύτερα σωματικά απ’ ότι στο ξεκίνημα του Roland Garros γιατί είχα πάει εκεί με αμφιβολίες. Τώρα δεν έχω κανέναν προβληματισμό για το σώμα μου. Έχουμε δουλέψει πολύ καλά τις τελευταίες ημέρες. Δεν ανησυχώ για τίποτα σχετικά με το σώμα μου. Απλά είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ” είπε ο Σίνερ στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε το Σάββατο στο All England Club.

Ο 22χρονος Ιταλός, Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, θα ξεκινήσει τη Δευτέρα τις υποχρεώσεις του στο 3ο Major της χρονιάς, αντιμετωπίζοντας τον Γιάνικ Χάνφμαν, στο τελευταίο ματς της πρεμιέρας στο Court 1 (19:00GR).

“Προφανώς η προηγούμενη εβδομάδα ήταν πολύ σημαντική για μένα. Πέρυσι, έπαιξα στα ημιτελικά εδώ και ξέρω ότι μπορώ να παίξω πολύ καλό τένις σε αυτή την επιφάνεια. Στο Χάλε, οι συνθήκες ήταν διαφορετικές απ’ ότι εδώ. Προσπαθώ να συνηθίσω τα γήπεδα εδώ και να χτίσω την αυτοπεποίθησή μου στο court. Δεν σκέφτομαι ότι είμαι το Νο1 ή οτιδήποτε τέτοιο. Όλοι θέλουν να κερδίσουν και να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό εδώ” πρόσθεσε ο Σίνερ.

Ο Ιταλός είχε και την ευκαιρία να προπονηθεί με τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο All England Club και ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το πως είδε τον Σέρβο, λίγες εβδομάδες μετά το χειρουργείο στο γόνατο.

“Παίξαμε κάποιους πόντους μόνο για 45 λεπτά. Είναι δύσκολο να καταλάβω το επίπεδο που βρίσκεται. Όμως, είναι ένας από τους καλύτερους που έχουν παίξει εδώ. Ήταν μεγάλη τιμή για μένα να προπονηθώ μαζί του” τόνισε.

 

 

WIMBLEDON MEN’S SINGLES DRAW | WOMEN’S DRAW | SCHEDULE (-2h)

 



tennis24.gr