Με τα παιχνίδια του 1ου γύρου σε άνδρες και γυναίκες συνεχίζεται το πρόγραμμα στο Σινσινάτι, με την πρεμιέρα να γίνεται την Κυριακή με ορισμένα παιχνίδια από το κυρίως ταμπλό. Στο κεντρικό court την αυλαία θα ανοίξουν οι γυναίκες με την Σλόουν Στίβενς να αντιμετωπίζει την Ιταλίδα Ελιζαμπέτα Κοτσιαρέτο μια αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 18:00 GR.

Η συνέχεια ανήκει και πάλι στις γυναίκες με την Βίνους Γουίλιαμς να παίζει απέναντι Βερόνικα Κουντερμέτοβα (όχι πριν από τις 19:30 GR), ενώ το πρώτο παιχνίδι από το ανδρικό ταμπλό στο κεντρικό court θα είναι αυτό του κατόχου του τίτλου, Μπόρνα Τσόριτς απέναντι στον Σεμπάστιαν Κόρντα (περίπου 21:00 GR). 

Στο βραδινό session του κεντρικού court (02:00 GR) θα αναμετρηθούν οι Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ σε μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας η Ελίνα Σβιτολίνα θα αντιμετωπίσει την Καρολίν Βοζνιάκι (03:00 GR).

Στο Grandstand το πρόγραμμα θα ξεκινήσει (18:00 GR) με τον Ματέο Μπερετίνι να παίζει κόντρα στον ντεφορμέ εδώ και πολύ καιρό, Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ, ενώ αμέσως μετά θα μπουν στο court οι Τζον Ίσνερ και Τζόρνταν Τόμπσον με τον νικητή να παίζει στον 2ο γύρο με τον Κάρλος Αλκαράθ.

Στις 22:00 GR θα γίνει η μεγάλη αναμέτρηση της φιναλίστ του Roland Garros κόντρα στην πάντα επικίνδυνη Βραζιλιάνα στα hard courts Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια, ενώ στις 02:00 έχουμε τον τσέχικο “εμφύλιο” με τη νικήτρια του Wimbledon Μαρκέτα Βοντρούσοβα να αγωνίζεται κόντρα στην καλή της φίλη και παρτενέρ της στα διπλά, Καρολίνα Σινιάκοβα. 

Το πρόγραμμα στο Grandstand θα κλείσει ο αγώνας του Ντάνιελ Έβανς με τον Λορέντζο Μουζέτι μια ακόμα πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. 

Από εκεί και πέρα πρεμιέρα στο τουρνουά θα κάνει ο φιναλίστ του πρόσφατου τουρνουά στο Ούμαγκ, Σταν Βαβρίνκα που θα αντιμετωπίσει τον Μπράντον Νακασίμα (όχι πριν τις 20:00 GR), ενώ στις 00:00 GR θα παίξουν η Εκατερίνα Αλεξαντρόβα με την Ρουμάνα Σοράνα Κιρστέα με την νικήτρια να αντιμετωπίζει στον 2ο γύρο την Μαρία Σάκκαρη. 

CINCINNATI MASTERS MEN’ S SINGLES DRAW | DOUBLES | OPP (-7h)

CINCINNATI MASTERS WOMEN’ S SNGLES DRAW | DOUBLES | OPP (-7h)




tennis24.gr