Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη θα κάνουν απόψε πρεμιέρα στο 1000άρι του Σινσινάτι.

Ο Έλληνας τενίστας είναι προγραμματισμένο να αγωνιστεί στο κεντρικό court πέριπου στις 21.30 με 22.00 ώρα Ελλάδας. Απέναντί του ο Αμερικανός Μπεν Σέλτον, με τον οποίον θα παίξει αντίπαλος για πρώτη φορά.

Την ίδια ώρα η Μαρία Σάκκαρη θα αγωνιστεί στο Porsche Court κόντρα στην Σοράνα Κιρστέα. Με την Ρουμάνα τενίστρια έχει παίξει αντίπαλος άλλες δύο φορές η Ελληνίδα, με την Αριστέα να είναι νικήτρια.
Το ματς του Τσιτσιπά έχει προγραμματιστεί τρίτο στο Center Court, γύρω στις 21:30 με 22:00 ώρα Ελλάδας, απέναντι στον Αμερικανό Μπεν Σέλτον και θα είναι η 1η τους συνάντηση.

Στο κεντρικό γήπεδο παίζουν επίσης οι Νόβα Τζόκοβιτς, ο οποίος στις 02:00 τα ξημερώματα αντιμετωπίζει τον Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φόκινα. Ακόμα στο κεντρικό court θα αγωνιστούν η Ίγκα Σβιόντεκ, η Τζέσικα Πεγκούλα και η Κόκο Γκοφ.

Στο Grandstand ο Ντανιίλ Μενβέντεφ θα… ανοίξει το πρόγραμμα κόντρα στον Λορέντζο Μουζέτι. Ο Γιανίκ Σίνερ θα ακολουθήσει κόντρα στον Ντούσα Λάγιοβιτς. Στο πρόγραμμα βρίσκονται οι αγώνες της Αρίνα Σαμπαλένκα με την Αν Λι και του Φρανσίς Τιαφό απέναντι στον Σταν Βαβρίνκα.



tennis24.gr