Η εθνική Ισπανίας βρίσκεται σε διαδικασία rebuilding, εντούτοις ο Σέρτζιο Σκαριόλο εξήγησε πως οι Ίβηρες θέλουν να πάνε κόντρα στα προγνωστικά που τους θέλουν μακριά από τα μετάλλια.

Η Ισπανία συμμετέχει στον Α’ όμιλο του EuroBasket 2022, αντιμετωπίζοντας αρχικώς τη συνδιοργανώτρια Γεωργία, την Τουρκία, τη Ρωσία, το Βέλγιο και τη Βουλγαρία στην Τιφλίδα. Οι Ίβηρες σάρωσαν το καλοκαίρι στις μικρές ηλικίες και πλέον βρίσκονται σε μεταβατικό στάδιο όσον αφορά την πρώτη ομάδα.

Από την πλευρά του, ο Σέρτζιο Σκαριόλο εξέφρασε ότι η Ισπανία μπορεί να φτάσει κοντά στα μετάλλια κόντρα στα εις βάρος της προγνωστικά. «Όλοι λένε πως είμαστε μακριά από τη μάχη για τα μετάλλια. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε για να… πλησιάσουμε και μετά να δούμε που θα μας βγάλει ο ανταγωνισμός» εξήγησε ο Ιταλός κόουτς πριν από το φιλικό με τη Λιθουανία.

Και πρόσθεσε: «Η αλαζονεία δεν είναι “σύμμαχος” σε αυτές τις περιπτώσεις. Ούτε πρέπει να κοιτάμε μακριά. Το να υπερεκτιμήσουμε τις δυνατότητές μας δεν έχει νόημα».

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibetgazzeta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER