Ανεβάζει στροφές η ΑΕΚ στην καλοκαιρινή προετοιμασία με στόχο τη συμμετοχή στους ομίλους του Champions League!

Οι νταμπλούχοι δουλεύουν πυρετωδώς προκειμένου να εμφανιστούν πανέτοιμοι στις αρχές Αυγούστου, να προκριθούν από τον 3ο προκριματικό γύρο στα play offs και εκεί να διεκδικήσουν το όνειρο που δεν είναι άλλο από τη συμμετοχή στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Ματίας Αλμέιδα στο τελευταίο φιλικό απέναντι στην πρωταθλήτρια Βελγίου Αντβέρπ είδε τους παίκτες του να επικρατούν με 3-0 κι έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας. Ο προπονητής της Ένωσης» τόνισε ότι «είμαστε σε καλό στάδιο και θέλουμε να φτάσουμε στο καλύτερο δυνατό επίπεδο στο πρώτο επίσημο ματς, στόχος μας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Επίσης, o Αλμέιδα από τη γλώσσα του σώματος έδειξε ενθουσιασμένος για το γεγονός ότι ο Ορμπελίν Πινέδα θα συνεχίσει στην ΑΕΚ και προανήγγειλε κι άλλες ενισχύσεις επιπέδου… Champions League.

Στην ΑΕΚ θα μάθουν τον αντίπαλό τους στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League στην κλήρωση στις 24 Ιουλίου και τα παιχνίδια είναι προγραμματισμένα για 8 ή 9 Αυγούστου και η ρεβάνς στις 15/8.

Οι Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Γαλατάσαραϊ και Κοπεγχάγη είναι υποψήφιες να παίξουν με την ΑΕΚ, ενώ θα προκύψουν ακόμη τρεις ομάδες που θα περάσουν από τα ζευγάρια στον δεύτερο προκριματικό.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το θερμόμετρο στην ΑΕΚ έχει εκτοξευθεί στα ύψη και άπαντες σκέφτονται τον τρόπο που θα γίνουν πρωταγωνιστές στα αστέρια του Champions League. Κόσμος, διοίκηση, παίκτες και τεχνικό επιτελείο λειτουργούν σαν γροθιά προκειμένου στην εκκίνηση της σεζόν να επιτευχθεί ένας στόχος που θα ισοδυναμεί με πρωτάθλημα!

Η πρόκριση της ΑΕΚ στους ομίλους του Champions League θα φέρει χρυσάφι στον σύλλογο και προσφέρεται σε απόδοση 100!

Τέλος, ανάμεσα στις προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.



gazzeta.gr