Η Εθνική Γυναικών έχει να δώσει τρία φιλικά στην Αθήνα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το EuroBasket Women, με την Άρτεμις Σπανού να καλεί τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα.

Η προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών ενόψει του ερχόμενου EuroBasket (15-25 Ιουνίου) συνεχίζεται. Οι διεθνείς παίκτριες επέστρεψαν στην Αθήνα και πλέον ετοιμάζονται για το τουρνουά «Βάσω Μπεσκάκη», το διήμερο 2-4 Ιουνίου στον Άγιο Θωμά.

Η Άρτεμις Σπανού απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να βρεθεί στο Μαρούσι και να στηρίξει τόσο την προσπάθεια της ομάδας, όσο και τη μνήμη της Βάσως Μπεσκάκη.

Οι δηλώσεις της Άρτεμις Σπανού

«Ο πρώτος κύκλος των φιλικών ήταν με δυνατούς αντιπάλους και αυτά τα παιχνίδια γίνονται για να δούμε που χρειαζόμαστε βελτίωση. Η ομάδα μας παίζει με πάθος και παλεύει. Επιστρέφουμε στην Ελλάδα και θέλουμε στα επόμενα παιχνίδια να διορθώσουμε τα λάθη μας. Η ομάδα μας έχει δείξει ότι μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτό το επίπεδο, όμως πρέπει να αποκτήσουμε διάρκεια στο παιχνίδι μας. Μέρα με τη μέρα μαθαίνουμε η μία την άλλη καλύτερα και ο προπονητής μας δοκιμάζει πράγματα ώστε να είμαστε έτοιμες στις επίσημες υποχρεώσεις μας.

Έχουμε πλέον τρία φιλικά παιχνίδια στην Αθήνα… Θα έχουμε τη δυνατότητα σε αυτούς τους αγώνες να βελτιώσουμε ό,τι δεν κάναμε καλά στις προηγούμενες αναμετρήσεις και να προσθέσουμε και νέα στοιχεία στο παιχνίδι μας ενόψει της συμμετοχής μας στο EuroBasket.

Είναι το δεύτερο τουρνουά “Βάσω Μπεσκάκη” και τιμάται η μνήμη ενός ανθρώπου που ήταν δίπλα μας και είχε προσφέρει πολλά. Εύχομαι να έρθει ο κόσμος να μας υποστηρίξει και να μας δώσει δύναμη λίγες ημέρες πριν μπούμε στο αεροπλάνο με προορισμό το Ισραήλ. Μακάρι να δούμε σε αυτό το τουρνουά γεμάτες τις εξέδρες από τους φιλάθλους και να απολαύσουν ωραία παιχνίδια».



gazzeta.gr