Το Basketball Forever έφτιαξε μια εντυπωσιακή φωτογραφία, συνδέοντας τις ήττες των Σπερς με τον Βίκτορ Γουεμπανιάμα.

Σπερς του Γκρεγκ Πόποβιτς πάνε από ήττα σε ήττα στο ΝΒΑ και πλέον έχουν 11 σερί αρνητικά αποτελέσματα. Με αφορμή την κάκιστη απόδοση του Σαν Αντόνιο τον τελευταίο καιρό το Basketball Forever έφτιαξε μια φωτογραφία για να συνδέσει το γεγονός με το μεγάλο φαβορί του draft του 2023, Βίκτορ Γουεμπανιάμα.

Το παιδί-θαύμα του γαλλικού μπάσκετ αποτελεί τον πόθο αρκετών ομάδων του ΝΒΑ και υπάρχει αρκετή φημολογία πως θα γίνει tanking από μερικούς, αν δεν ξεκινήσουν καλά τη σεζόν για να έχουν παραπάνω πιθανότητες να τον κάνουν δικό τους.

Το Basketball Forever είχε την έμπνευση να φτιάξει μια φωτογραφία με τον Γκρεγκ Πόποβιτς πάνω σε ένα τανκ και φυσικά τη λέξη tanking να φαίνεται, ενώ από κάτω γράφει «Tank for Victor» και αριστερά υπάρχει ο Γουεμπανιάμα.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

Σπερς αυτή τη στιγμή στηρίζουν πολλά στους Κέλντον Τζόνσον και Ντέβιν Βασέλ, ενώ περιμένουν να δουν και την εξέλιξη του rookie Τζέρεμι Σόχαν. Το όνειρο τους όμως είναι ο φοβερός Γουεμπανιάμα για να αλλάξουν status τη νέα σεζόν και να φύγουν από τις τελευταίες θέσεις.gazzeta.gr