Η UEFA προχώρησε στην αλλαγή της σειράς των αγώνων του Άρη με την Γκόμελ καθώς ο πρώτος αγώνας (21/7) θα γίνει στη Θεσσαλονίκη δείχνοντας έτσι τις προθέσεις της για την έδρα του δεύτερου αγώνα όπου θα είναι τυπικά γηπεδούχος η ομάδα από τη Λευκορωσία.

Άρης και Γκόμελ κατέθεσαν από κοινού αίτημα στην UEFA για τη διεξαγωγή και των δύο μεταξύ τους αγώνων για τον β’ προκριματικό γύρο του Conference League στο «Κλ. Βικελίδης» από τη στιγμή που η ομάδα από τη Λευκορωσία δεν μπορεί να αγωνιστεί στη φυσική έδρα της. Μάλιστα, στο αίτημά τους, οι δύο ομάδες ζήτησαν να επιτραπεί η παρουσία φιλάθλων και στους δύο αγώνες.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία δεν έχει αποφασίσει ακόμη επί του αιτήματος, ωστόσο, η απόφασή της να προχωρήσει (προς το παρόν) μόνο σε αλλαγή της σειράς των αγώνων – ορίζοντας το πρώτο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη στις 21 Ιουλίου – μάλλον δείχνει ότι δύσκολα θα το κάνει δεκτό. Αν εξάλλου είχε την πρόθεση να κάνει δεκτό το αίτημα των δύο ομάδων, δεν θα προχωρούσε στην αλλαγή της σειράς των αγώνων γιατί αυτό δεν θα ήταν απαραίτητο.

Φαίνεται μάλιστα ότι η UEFA προχώρησε σ’ αυτή την αλλαγή επειδή στις 28 Ιουλίου, όπου είναι προγραμματισμένος ο δεύτερος αγώνας, θα διεξαχθεί και η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Λέφσκι Σόφιας και για ευνόητους λόγους η ευρωπαϊκή ομοσπονδία αποφάσισε να μην συμπέσουν οι δύο αγώνες. Οπότε, αυτό που μένει να διευκρινιστεί είναι ο τόπος διεξαγωγής του δεύτερου αγώνα.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet



gazzeta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ





ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER