Αρνείται πως είναι ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης σε βάρος ξενοδόχου στη Μύκονο στις 10 Ιουνίου ο 32χρονος άνδρας που συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

«Ισχυρίζεται ότι δεν είναι αυτός. Έχει θέσει στη διάθεση των αρχών όλα τα στοιχεία και το κινητό του τηλέφωνο. Υπάρχει άφθονο υλικό από την πλευρά μας από το οποίο αποδεικνύεται ότι δεν είχε σχέση με το συμβάν», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Δοκιμάκης, δικηγόρος του 32χρονου κατηγορούμενου.

Οι εικόνες από την άγρια επίθεση που είχε προβάλει το MEGA σοκάρουν. Το λευκό βανάκι του δράστη τράκαρε από πίσω το αυτοκίνητο του ξενοδόχου.O 55χρονος κατέβηκε να δει τι είχε συμβεί και τότε ο σωματώδης άνδρας με τα μαύρα ορμάει έξω και αρχίζει να τον χτυπάει με ένα γκλοπ.

Ο επιχειρηματίας είχε περιγράψει στο MEGA τη βίαιη επίθεση που δέχθηκε.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε, μετά τη σύλληψη του, στην ανακρίτρια Σύρου και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την προσεχή Τρίτη. Κι αυτό, καθώς έγινε δεκτό το αίτημα του για κατ΄αντιπαράσταση εξέταση με τον ξενοδόχο.

Ο κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι την ημέρα της επίθεσης ταξίδευε από Αθήνα προς Μύκονο.

«Το πλοίο της γραμμής έφτασε 15.47 στη Μύκονο. Με τους χρόνους που είναι δηλωμένοι από την αστυνομία και το θύμα, είναι εκτός του πλαισίου του εγκλήματος», συμπλήρωσε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου.

Σε κάθε περίπτωση, ο 32χρονος δηλώνει ότι θα βοηθήσει στην αστυνομική έρευνα καθώς και αυτός επιθυμεί να χυθεί «φως« στην υπόθεση του ξυλοδαρμού του 55χρονου ξενοδόχου.megatv.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER