Το κουβάρι της πολύκροτης υπόθεσης με την αυτοκτονία του 50χρονου γυμναστή προσπαθούν να ξετυλίξουν οι αρχές. Κι ενώ ο αυτόχειρας λίγο πριν βάλει τέλος στη ζωή του άφηνε αιχμές για κυκλώματα που εκμεταλλεύονται επιχειρηματίες, και φωτογράφιζε συγκεκριμένη γυναίκα ως υπαίτια της οικονομικής του κατάρρευσης, ο δικηγόρος της αποδίδει την αυτοκτονία του γυμναστή σε ψυχολογικούς λόγους.

«Δεν υπάρχει οικονομικό κίνητρο στην αυτοκτονία αυτή. Ο λόγος που αυτοκτόνησε είναι η ασταθής ψυχολογική του κατάσταση. Από την ένταση και το πλήθος των μηνυμάτων που απέστειλε, καταδεικνύεται ότι υπήρχε μια εμμονή με το πρόσωπο αυτό» δήλωσε ο δικηγόρος της πρώην συντρόφου του γυμναστή, Κώστας Κόλτσης.

Μάλιστα, ο δικηγόρος της γυναίκας προσκόμισε στις δικαστικές αρχές ένα ιδιόχειρο σημείωμα του γυμναστή, που αποδεικνύει, όπως ισχυρίζεται την ασταθή ψυχολογική του κατάσταση.

«Ζητώ συγγνώμη από όλους όσους με αγαπάνε και τους πλήγωσα με την πράξη μου. Δεν φταίει κανείς. Η χρήση φαρμάκων με οδήγησε να πάρω αυτή την απόφαση. Αν με αγαπάτε θέλω να προσευχηθείτε για την ψυχή μου. Συγγνώμη πάτερ. Ο αχάριστος γιος σου. Συγγνώμη θεέ μου» αναφέρει στο σημείωμά του ο 50χρονος.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

«Καταθέσαμε τα sms και το ιδιόχειρο σημείωμα από τον Μάιο του 2021. Στο πιστοποιητικό του εμβολιασμού του έγραψε ότι “αυτοκτονώ γιατί έτσι, γιατί αλλιώς, σας συγχωρώ όλους, ο θεός να με συγχωρέσει”» ανέφερε ο δικηγόρος της γυναίκας.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, σχετικά με το μεγάλο χρηματικό ποσό που είχε στην κατοχή του ο 50χρονος γυμναστής, τον Σεπτέμβριο είχε συμβουλευτεί έναν άνθρωπο από το στενό του περιβάλλον, για το πώς μπορεί να επενδύσει τα χρήματα που είχε συγκεντρώσει από την πώληση του αυτοκινήτου του, αλλά και από τη δουλειά του.

«Και του λέει ο στενός του φίλος για την εφαρμογή BINANCE, η οποία είναι εφαρμογή μετοχών, κρυπτονομισμάτων , επενδυτική. Έτσι και έκανε. Μέσα σε διάστημα 2-3 μηνών το ποσό εκτοξεύθηκε. Σύμφωνα με το δημοσίευμα έφτασε τις 400.000 ευρώ» αναφέρει ο δημοσιογράφος, Ιωάννης Γετίμης.

Τα επόμενα 24ωρα, συγγενείς και φίλοι του 50χρονου γυμναστή αναμένεται να καταθέσουν στο Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής, στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργείται σχετικά με όσα ανέφερε στο e-mail του.

Ένα νέο υπόμνημα  κατέθεσε ο δικηγόρος της γυναίκας στις Αρχές. Ισχυρίζονται μέσω αυτού ότι λίγους μήνες πριν την αυτοκτονία, ο γυμναστής την είχε απειλήσει ότι θα της κάνει κακό και θα αυτοκτονήσει.

Συγκεκριμένα το υπόμνημα της γυναίκας αναφέρει:megatv.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER