Το πρώτο μεταγραφικό «χτύπημα» του καλοκαιριού για τον Ατρόμητο θα είναι ο Αντρέας Κουέν.

Στην Αθήνα για να υπογράψει στον Ατρόμητο βρίσκεται ο Αυστριακός μέσος Αντρέας Κουέν, ο οποίος θα αποτελέσει την πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή των Περιστεριωτών. Εφόσον ολοκληρωθούν επιτυχώς οι εξετάσεις του 27χρονου μέσου θα δρομολογηθεί και το τυπικό μέρος της μεταγραφής.

Ο Αυστριακός μέσος έχει πολύ καλό όνομα στη χώρα του με θητεία σε Στουρμ Γκρατς, Ραπιντ Βιέννης, Ματεσμπουργκ, Βάκερ. Μάλιστα, την τελευταία τριετία μέτρα 10 γκολ, 25 ασίστ σε 120 συμμετοχές. Ο διεθνής μέσος αγωνίζεται στις θέσεις «8», «10», ενώ μπορεί να παίξει και ως πλάγιος μεσοεπιθετικός. Είναι ικανός στο δημιουργικό κομμάτι, αλλά και ανασταλτικά, όπως απαιτεί το σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Ο Ατρόμητος έδωσε μεγάλη μάχη για την απόκτηση του, αφού και το κασέ του ήταν αρκετά υψηλό για τα δεδομένα των Περιστεριωτών, κάτι όμως το οποίο ο Γιώργος Σπανός φρόντισε να το καλύψει, ενώ ο Αυστριακός είχε τρεις προτάσεις στα χέρια του από την πατρίδα του. Όπως όλα δείχνουν ο Γιάννης Αγγελόπουλος θα ολοκληρώσει το deal με τον χαφ που ήταν πρώτος στην λίστα επιλογών του Κρις Κόλμαν για τη θέση του κεντρικού μέσου.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibetgazzeta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER