«Όλοι με έχουνε χρεωμένο άνθρωπο της νύχτας. Ό,τι και να κάνω δεν φεύγει αυτό από πάνω μου. Αγαπάω τη νύχτα», έλεγε ο ίδιος.

Ο Στηβ Κακέτσης πάλεψε τον τελευταίο μήνα μετά από δύο εγκεφαλικά που υπέστη, και στα 73 του έτη έχασε τη μάχη με τη ζωή.

Ξεκίνησε από το μηδέν. Σε πολύ νεαρή ηλικία μετακόμισε μόνιμα σε συγγενείς του στην Αμερική και άρχισε να μαζεύει λεφτά πλένοντας πιάτα σε εστιατόρια. Αργότερα ασχολήθηκε με αγοραπωλησίες αυτοκινήτων και το 1980 επέστρεψε στην Ελλάδα όπου και αγόρασε το νυχτερινό κέντρο «Νεράιδα».

«Πες με όπως θέλεις, δεν με ενδιαφέρει. Άνθρωπο της νύχτας; Άνθρωπο της ημέρας; Τώρα είμαι άνθρωπος της ημέρας», είχε πει.

Τη δεκαετία του ’90 ο Στηβ Κακέτσης συνελήφθη ως μέλος κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών. Έμεινε στη φυλακή για εννέα μήνες και αθωώθηκε από τον εισαγγελέα.

«Θα κάνω λίγη ακόμα υπομονή, περνάω πάρα πολύ άσχημα για κάτι που εγώ δεν γνωρίζω και κάθε μέρα ανακαλύπτω και κάτι άλλο», είχε εξομολογηθεί τότε.

Μια ζωή γεμάτη έρωτες και πάθη

Ένα βράδυ γνώρισε σε νυχτερινό κέντρο τη γυναίκα, που αργότερα θα γινόταν η μητέρα του παιδιού του. Η ηθοποιός Κατιάνα Μπαλανίκα έφυγε μαζί του στην Αμερική, τον παντρεύτηκε και απέκτησαν ένα γιο.

«Ο άνθρωπος της νύχτας και η μάνα του η οποία είναι ηθοποιός, πιστεύω ότι βγάλαμε ένα πάρα πολύ καλό παιδί. Εγώ ήμουν καλός χορηγός, αυτή που μεγάλωσε το παιδί είναι η Κατιάνα, της οφείλω πολλά», είχε πει για τον γιο του και τη σύζυγό του.

Το 2000 ο γάμος του με την Κατιάνα Μπαλανίκα έλαβε τέλος, όταν ήδη είχε γνωρίσει την Άντζελα Δημητρίου, που ήταν στο πλευρό του ακόμα και στα δικαστήρια.

Μία σχέση γεμάτη ίντριγκες και πάθος, με την τραγουδίστρια να τον αποχαιρετά δημόσια μέσα από τα social media.

Μαζί γράψαμε τα πιο σημαντικά κεφάλαια… Όσες σελίδες της ζωής μου κι αν γυρίσω βρίσκω πάντα εσένα… Τα ομορφότερα μου χρόνια τα πέρασα μαζί σου…

Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις μοναδικές στιγμές που ζήσαμε μαζί και όλα όσα δώσαμε με αγάπη, τρυφερότητα και σεβασμό ο ένας στον άλλον… Πάντα θα σε θυμάμαι άρχοντα μου και πάντα θα σε έχω στην καρδιά μου! Καλό ταξίδι ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ!!!», σημείωσε η Άντζελα Δημητρίου σε ανάρτησή της.

Από το 2011 και μετά άρχισαν τα οικονομικά προβλήματα για τον Στηβ Κακέτση. Για να μπορέσει να ξεχρεώσει αναγκάστηκε να πουλήσει το πολυτελές σπίτι του στον Άλιμο και το σκάφος του.

«Όλη η ζωή γράφει και ασσόδυο γράφει και εξάρες».

Ο Στηβ Κακέτσης άφησε εποχή στη νυχτερινή Αθήνα ως επιχειρηματίας, με τον καλλιτεχνικό κόσμο να τον αποχαιρετά.

megatv.com