Καθαροί από τοξικές ουσίες είναι οι ιστοί των δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας από την Πάτρα, τον θάνατο των οποίων ερευνούν οι αρχές, ταυτόχρονα με την ανακριτική διερεύνηση του θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας.

«Δεδομένου ότι τα εργαστήρια των Αθηνών είναι αξιόπιστα, δεν θα περιμέναμε διαφορετικά αποτελέσματα από τον επανέλεγχο που έγινε στη Θεσσαλονίκη» σημείωσε η καθηγήτρια Φαρμακολογίας Χρύσα Σαρδέλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πόρισμα του τοξικολογικού εργαστηρίου της Θεσσαλονίκης έχει ήδη παραδοθεί στους ιατροδικαστές Καρακούκη και Καλογρηά οι οποίοι έχουν αναλάβει να δώσουν απαντήσεις για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών.

«Προσωπική μου εκτίμηση ότι ο ασφυκτικός θάνατος είναι ο λόγος που τελικά οδηγήθηκαν στο θάνατο τα δύο παιδιά» τόνισε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

Περιμένει κλήση για κατάθεση ο Μάνος

Όπως έχει αποκαλύψει ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, στο πλαίσιο επίσπευσης της έρευνας για το κλείσιμο της υπόθεσης, οι Αρχές αποφάσισαν τη μετάβαση στην Πάτρα κλιμακίου του Ανθρωποκτονιών, το οποίο θα λάβει καταθέσεις από τουλάχιστον 10 άτομα.

Ο πατέρας των τριών παιδιών έχει ήδη πληροφορηθεί ότι, εντός της εβδομάδας, το αργότερο στα μέσα της επόμενης, θα πρέπει να περιμένει την ειδοποίηση από τους έμπειρους αστυνομικούς. Σύμφωνα με το περιβάλλον του, ο ίδιος δηλώνει ότι είναι στη διάθεση των Αρχών.

Αντίστοιχες κλήσεις περιμένουν οι γονείς του Μάνου Δασκαλάκη, καθώς και οι γονείς και η αδελφή της προφυλακισμένης για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, Ρουλας Πισπιρίγκου.megatv.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER