Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος αναφέρθηκε ο Στέφαν Σβαμπ μετά την ήττα από την ΑΕΚ.

Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε μία βαριά ήττα από την ΑΕΚ στην «OPAP Arena» με 4-0 και ο Στέφαν Σβαμπ αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι δείχνοντας την απογοήτευσή του για το αποτέλεσμα.

Για το αποτέλεσμα: «Είναι δύσκολη στιγμή για εμάς γιατί γκρεμίσαμε μέσα σε λίγα παιχνίδια όσα χτίζαμε όλο το προηγούμενο διάστημα. Τώρα πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα. Από κάθε παιχνίδι κάτι παίρνεις, κάτι μαθαίνεις και πρέπει να κοιτάξουμε τα επόμενα παιχνίδια για να αντιστρέψουμε την κατάσταση».

Είπε ακόμα: «Η κόκκινη κάρτα σίγουρα μας αποσυντόνισε, αλλά λάθη κάνουν όλοι οι παίκτες. Δεν πρέπει να το συζητάμε αυτό. Δεν φανήκαμε αρκετά έξυπνοι. Κάναμε δώρο και το 1-0. Έπρεπε να παίξουμε πιο έξυπνα, ήρθε και το 2-0. Παίξαμε στη συνέχεια καλύτερα αλλά ήδη είχαμε κάνει δύσκολο το έργο μας. Πρέπει να παίζουμε με μεγαλύτερη εξυπνάδα. Το αφήνουμε, κρατάμε ψηλά το κεφάλι, πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα, να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο, να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι. Έχουμε μπροστά μας ακόμα ο στόχος της 3ης θέσης και το κύπελλο. Εξαρτάται από την ενότητά μας το πως θα προχωρήσουμε».gazzeta.gr