Συγκεκριμένα, το MEGA και ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος, αφού παρουσίασε φωτογραφίες με τα ευρήματα, καθώς και φωτογραφίες με την καταγραφή των στοιχείων των τεσσάρων ατόμων, αποκαλύπτει νέα στοιχεία από την επικοινωνία που είχε εκείνο το βράδυ ο Ταξίαρχος της Άμεσης Δράσης, που κάνει έχει κάνει την καταγγελία, με συγγενείς του.

Συγκεκριμένα, φαινεται πως ο τότε διοικητής έχει ενημερώσει ανθρώπους από το συγγενικό του περιβάλλον.

Τα μηνύματα:

Η συνομιλία που είχε εκείνο το βράδυ ο Ταξίαρχος με συγγενείς του, φαίνεται να επιβεβαιώνει την υπόθεση συγκάλυψης καθώς τους ενημερώνει πως ο γιος του Τάκη Θεοδωρικάκου ήταν ένας εκ των συλληφθέντων για ναρκωτικές ουσίες.

– Πιάσανε τον γιο του Θεοδωρικάκου με… Τρέχουν τώρα μήπως διαρρεύσει

– Ποιος τον έπιασε

– ΔΙ.ΑΣ ήταν», λέγεται, μεταξύ άλλων, στα μηνύματα.

Όπως επισημαίνει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, η ημερομηνία που υπάρχει πάνω στα μηνύματα αποδεικνύει ότι ανταλλάχθηκαν το ίδιο βράδυ του ελέγχου και αυτό δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Δε θα μπορούσε κάποιος να τα αλλοιώσει για να κατασκευάσει αυτήν την ιστορία, σημείωσε ο αστυνομικός συντάκτης του Βήματος και των Νέων, για να προσθέσει ότι ξεπερνά τη λογική η σκέψη ότι κάποιος θα μπορούσε να «στήσει» όλη αυτήν την ιστορία μήπως χρειαστεί να την χρησιμοποιήσει 15 μήνες μετά.megatv.com